Κονσεϊσάο: Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ

10:02 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρόθεσή του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. «Ο Φερνάντο Σάντος μου έμαθε πολλά για το ποδόσφαιρο και ας βρισκόμουν στο τέλος της καριέρας μου. Αυτά που έμαθα δίπλα στο Σάντος στα χρόνια που συνεργαστήκαμε στον ΠΑΟΚ με συνοδεύουν πλέον σήμερα στη νέα μου καριέρα

στους πάγκους», ανέφερε αρχικά ο Κονσεϊσάο στα «Σπορ του Βορρά».

Στην συνέχεια ο τεχνικός της Ολανένσε πλέον, μίλησε για την αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία της ομάδας. «Το γεγονός ότι έκλεισα την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ λέει πολλά. Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ κατέχει μία ξεχωριστή θέση και αφού πέρασα ως παίκτης και ως τεχνικός διευθυντής, δεν κρύβω ότι κάποια μέρα θέλω να επιστρέψω και ως προπονητής".

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι πάντα ενημερώνεται για τα νέα του ΠΑΟΚ: «Πάντα ενημερώνομαι για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 0-3 από την Ουντινέζε και αποκλείστηκε».

Τέλος, ο Κονσεϊσάο ρώτησε με ποιον παίζει τώρα ο «Δικέφαλος». «Με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα; Δύσκολο ματς... Ο Παναθηναϊκός τα πάει καλά φέτος με τον Φερέιρα. Και το ελληνικό σύστημα πάντα ευνοεί τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό... Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή τύχη, αλλά θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα