Κονέκτικατ: Στα αζήτητα η σορός του μακελάρη

14:29 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα μετά την μεγαλύτερη μαζική δολοφονία σε σχολείο των ΗΠΑ, η σορός του μακελάρη του Κονέκτικατ, Άνταμ Λάνζα, παραμένει χωρίς παραλήπτη καθώς ουδείς την έχει διεκδικήσει.
Σημειώνεται πως ούτε ο πατέρας του Άνταμ Λάνζα ούτε ο αδερφός του έχουν ζητήσει την σορό προκειμένου να τον κηδέψουν. Και ακόμη δεν είναι σαφές τι πρόκειται να γίνει αν δεν το κάνουν και στο άμεσο μέλλον. Η τυπική διαδικασία στο Κονέκτικατ προβλέπει πως η αστυνομία πρέπει να καταγράψει πως κανένας κοντινός συγγενής δε

βρέθηκε ή ότι αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το πτώμα.
Ένα γραφείο κηδειών θα αναλάβει τότε να βρει εθελοντές για να αναβάλουν την επιμέλεια της σορού, την οποία θα θάψουν ή θα αποτεφρώσουν με έξοδα της πολιτείας (1.800 δολάρια).
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Πίτερ Λάνζα και η δεύτερη σύζυγός του, Σίλεϊ Κάντινερ μάζεψαν τα πράγματά τους κι έφυγαν από το σπίτι τους, στο Στάμφορντ, λίγο αφού πληροφορήθηκαν τη σφαγή στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν. Από τότε, ο πατέρας του 20χρονου μακελάρη δεν έχει εμφανιστεί δημόσια. Έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μια γραπτή ανακοίνωση, την επόμενη του μακελειού.
Την ίδια ώρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, η Νάνσι Λάνζα, το πρώτο από τα 27 θύματα του Άνταμ Λάνζα, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο Κίνγκστον του Νιου Χαμσάιρ. Εκεί έζησε κάποτε, εκεί συνεχίζει να μένει ο αδερφός της, συνταξιούχος αρχηγός της αστυνομίας και η οικογένειά της διατηρεί φάρμα.
Άγνωστο είναι αν στην κηδεία της παραβρέθηκαν ο πρωτότοκος γιος της, Ράιαν και ο πρώην σύζυγός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα