Κολοβός: «Ποιος δεν θα ήθελε τον ΠΑΟΚ;»

13:02 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Πιο έντονο είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κολοβό με τον παίκτη να ρίχνει... γέφυρες ήδη. Σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr ο φορ του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην προοπτική να παίξει στη Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη μου τιμή που ο ΠΑΟΚ

ενδιαφέρεται για μένα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, είτε στο εξωτερικό, είτε σε κάποια άλλη ομάδα.

Οσο ήμουν με την Εθνική στην Τουρκία, οι Πέλκας. Σταφυλίδης και Κωνσταντινίδης μου είπαν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα μπει πολύ δυνατά για την διεκδίκηση του τίτλου στην Ελλάδα μαζί με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες, έχει προπονητή πολύ μεγάλο προπονητή με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία.
Εχει έναν μεγαλομέτοχο πολύ δυνατό οικονομικά, όπως επίσης, και ένα γήπεδο με τους φιλάθλους να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στον ΠΑΟΚ και να κάνει προπονήσεις με τον Σαλπιγγίδη, τον Κατσουράνη και όλους τους παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ»

Keywords
Τυχαία Θέματα