Κολοβός: Να κάνουμε υπερήφανη την Ελλάδα

13:38 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η συμμετοχή, για πρώτη φορά, σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Κολοβός ο οποίος πρόσθεσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο στα παιχνίδια και να κάνουν υπερήφανη την Ελλάδα.
Η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση του Μουντιάλ U-20 της Τουρκίας το Μεξικό, την Παραγουάη και

το Μάλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός στην εφημερίδα SPORTDAY
Για τον όμιλο της Εθνικής Νέων: "Αντιμετωπίζουμε πολύ καλές ομάδες. Για παράδειγμα, η Παραγουάη άφησε εκτός της Βραζιλία και την Αργεντινή. Το Μεξικό είχε σπουδαία παρουσία και επιτυχίες στην αμερικανική ήπειρο. Όπως και να έχει, τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε και τύχη".
Για το τι μπορεί να πετύχει η Εθνική: "Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα. Είναι μεγάλη η πρόκληση για όλους μας, γιατί είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει η Εθνική σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι ένα όνειρο και περιμένουμε πώς και πώς να έρθει αυτή η στιγμή, ευτυχώς δεν αργεί και είμαστε πολύ χαρούμενοι".
Για το αν μπορεί η Εθνική Νέων να προχωρήσει στο Μουντιάλ αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο: "Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το μυαλό μας είναι τώρα στο παιχνίδι με το Μεξικό, αυτό κοιτάμε. Γενικώς, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα έρθει και η πρόκριση".
Για το τι πρέπει να βελτιώσουν οι Έλληνες διεθνείς: "Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία και οι έντεκα, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Σερβία και το κρατάμε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα