Κόλλησε στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

22:17 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1, για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ, με τους κρητικούς να ανοίγουν από το 8' το σκορ με τον Παπάζογλου. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

δεν άργησε να έρθει, αφού οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν δέκα λεπτά αργότερα να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Σαλπιγγίδης με γυριστή πάσα βρήκε πολύ ωραία τον Φωτάκη, ο οποίος με αριστερό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο επόμενο λεπτό (19'), υπήρξαν διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους, καθώς και πάλι ο Σαλπιγγίδης βρήκε τον Φωτάκη που σκόραρε, αλλά ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι για φάουλ του σκόρερ. Εκεί όμως που υπήρξαν ακόμα μεγαλύτερες διαμαρτυρίες ήταν στο 40' όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τον ΟΦΗ. Ο Σίσιτς, «χόρεψε» την άμυνα του ΠΑΟΚ, βρήκε τον Κουτσιανικούλη, εκείνος πέρασε τον Γλύκο, «κέρδισε» το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως ο Χακόμπο, ο οποίος πέρασε εκείνη στην στιγμή στην αναμέτρηση είπε «όχι» σε Σίσιτς και Κουτσιανικούλη, με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα. Ο ρυθμός ήταν κακός, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ανύπαρκτες και τα λάθη στη μεσαία γραμμή διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ο ΠΑΟΚ, κρατούσε την μπάλα στα πόδια του, την κυκλοφορούσε με τον Κάτσε να ελέγχει και τον Λάζαρ να προσπαθεί να πατήσει αντίπαλη περιοχή, όμως το ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες ήταν εμφανές. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Χακόμπο. Με τον Παπάζογλου να δίνει «μάχες» με τα αντίπαλα σέντερ μπακ και τον Σίσιτς με τον Κουτσιανικούλη να προσπαθούν να δημιουργήσουν κενά, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Μόνο αξιοσημείωτο, η αποβολή του Βάντο στις καθυστερήσεις.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69' Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53 Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79' Περογραμβράκης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

ΠΑΟΚ (Μάκης Αγγελίνας): Γλύκος, Έττο, Ινζίδης, Κουμάλο, Λίνο (65' Σταφυλίδης), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (71' Πέλκας), Ρομπέρ (42' Χακόμπο), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα