Κόλλησε η Σεντ Ετιέν, δύσκολα η Ίντερ

20:57 18/9/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-6ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΝΙΠΡΟ-ΙΝΤΕΡ: 0-1
Γήπεδο: Ολίμπισκι

Σημαντικό διπλό με 1-0 πέτυχε η Ίντερ στην έδρα της Ντνίπρο.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο, με μοναδική καλή φάση, να είναι ένα σουτ του Κουζμάνοβιτς στο 37', με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 61ο λεπτό το σουτ του Κονοπλιάνκα, έξυσε το δοκάρι της Ίντερ, ενώ στο 68' η Ντνίπρο έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ροτάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και στο 71'

η Ίντερ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Φεντέτσκι έδιωξε λανθασμένα και ο Ντ'Άμπρόζιο από κοντά έκανε το 1-0.

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Μαζούτς, Στρίνιτς, Ντάγκλας, Φεντέτσκι, Κραβτσένκο (67' Σακόφ, 74' Λούκεβιτς), Κανκάβα, Γκάμα, Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (79' Κάλινιτς).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζουάν, Καμπανιάρο, Βίντιτς, Ντοντό, Ντ'Αμπρόζιο, Γκουαρίν, Κουζμάνοβιτς (62' Οσβάλντο), Ερνάνες (76' Τζάναθαν), Μ'Βιλά, Ικάρντι.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: 0-0
Γήπεδο: Τοφίγκ Μπαχράμοφ

Μοιρασιά στο Αζερμπαϊτζάν, με την Καραμπάκ να μένει στο 0-0 με τη Σεντ Ετιέν.

Μόλις στο 4ο λεπτό, η Σεντ Ετιέν έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Γκραντέλ να αστοχεί από ιδανική θέση, ενώ στο 13' ο Ρουφιέ είπε όχι εντυπωσιακά σε προσπάθεια του Μεντβέντεφ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το σουτ του Σουμπίνιο κόντραρε σε σώματα, αλλά από εκεί και περά και έως το τέλος του πρώτου 45λεπτού, δεν υπήρξε άλλη καλή φάση.

Στο 61ο λεπτό, ο Ρεϊνάλντο αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 69' ο ίδιος παίκτης νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Ρουφιέ και στο

ΚΑΡΑΜΠΑΚ: Σέχιτς, Καράγιεφ, Μεντβέντεφ, Σαντίγκοφ, Αγκόλι, Γκουσεΐνοφ, Αγκόλι, Μουαρέμ (80' Ντίας), Αλμέιδα, Τζορτζ (70' Αλασκάροφ), Σουμπίνιο (46' Ναντίροφ)

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Μπρισόν, Μπαϊσέ, Σαλ, Κλεμέν, Κορνέ (50' Σεντ-Μαξίμ), Κοχαντέ (87' Ντιομαντέ), Πογκμπά, Γκραντέλ, Ερντίνκ (75' Λεμουάν), Μονέ-Πακέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα