«Τσίμπησε» βαθμό ο Πανθρακικός

21:34 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 17η αγωνιστική
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια

Ξάνθη και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με το σουτ του Λουσέρο να βρίσκει στο δοκάρι, μόλις

στο 3ο λεπτό. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πιέσουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα ο Πανθρακικός κλεινόταν όλο και περισσότερο , με την Ξάνθη να μην βρίσκει διαδρόμους. Μοναδική μεγάλη στιγμή ήταν η εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του ΚΑπετάνου που προσέκρουσε στο δοκάρι του Αθανασιάδη (67'). Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε η παραμικρή ευκαιρία και το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (67' Ρούντι), Φλίσκας (79' Ομπόντο), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Τζάνης, Ντιγκινί, Σερφά, Εμπό, Τσουμάνης, Ρομέου (78' Ιγκόρ), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα