«Κόλλησαν» στο μηδέν

17:35 1/11/2014 - Πηγή: AEK365

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο των Περιβολίων, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη, έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Το ματς

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος συνολικά στο πρώτο μέρος και στο 12' ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Τετέ να προσπαθεί να πιάσει την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο Λίλα τον πρόλαβε και έδιωξε κόρνερ. Στο 22' ο Τσουράκης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, στην καλύτερη φάση του αγώνα. Ένα λεπτό αργότερα ο Πλατανιάς απειλεί και πάλι με τον Αγκιλέρα να σουτάρει

εκτός περιοχής αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και ο ΠΑΣ έκανε αισθητή την παρουσία του στο 45' όταν ο Ακόστα θα κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή και Ολιμπά θα διώξει σε κόρνερ από την κλειστή του γωνία.
Το δεύτερο μέρος ανήκει στους Γιαννιώτες. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 61' με ένα σουτ του Δημήτρη από πλάγια θέση το οποίο πέρασε έξω. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσάβες θα κάνει ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, περνάει εκτός η μπάλα. Στο 64' ήταν η καλύτερη στιγμή για τον ΠΑΣ στον αγώνα, όταν ο Τσάβες θα κάνει μία εκπληκτική ντρίπλα και θα βρεθεί μέσα στην περιοχή, όμως από τις κόντρες η μπάλα θα φτάσει στην κορυφή της μεγάλης περιοχής του Πλατανιά με τον Γιάκο να κάνει ένα δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 73' ο Τσάβες εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Ολιμπά διώχνει με γροθιές.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (Αζράκ Μαχαμάτ 74'), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Τζιλβάν (Φιγκέιρα 85'), Ναζλίδης (Τόρες 67')

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (Ναδάλες 74'), Χαρίσης (Γιάκος 55'), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ιλιτς (Σαπαλίδης 46')

Keywords
Τυχαία Θέματα