«Κολλάει» του Γκόμεζ στην Φιορεντίνα

16:23 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις της Φιορεντίνα με την Μπάγερν Μονάχου για τον Μάριο Γκόμεζ και, σύμφωνα με την εφημερίδα GAZZETTA DELLO SPORT, η υπόθεση "κολλάει" στο οικονομικό.
Συγκεκριμένα, η Μπάγερν Μονάχου ζητά 20 εκατομμύρια για να δώσει τον Γερμανό επιθετικό με την Φιορεντίνα να προσφέρει 15 εκατομμύρια με τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Ντανιέλ Μπράντε, να δηλώνει: "Έχουν ένα

παίκτη που θέλουν να πουλήσουν και έχουν κάποιες απαιτήσεις αλλά έχουμε και εμείς τις δικές μας. Είναι πολύ δυνατός και στοιχίζει πολλά αλλά οι μέχρι τώρα συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να τελειώσουμε την μεταγραφή".
Από την μεριά του, ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ματίας Ζάμερ, δήλωσε: "Αν δεν είναι σωστές οι συνθήκες δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή. Αν δεν εκπληρωθούν οι επιθυμίες μας δεν θα γίνει τίποτα αν και ο Μάριο θέλει να πάει στην Φιορεντίνα".
Το αδιέξοδο που έχει προκύψει στις διαπραγματεύσεις θέλει να εκμεταλλευτεί η Νάπολι και να κάνει δικό της τον Μάριο Γκόμεζ προκειμένου να καλύψει το κενό του Έντινσον Καβάνι ο οποίος όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα