Κόκκινη γραμμή από την ORIGINAL

15:52 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ενότητα σε όλους τους τομείς και κάλεσμα να βρεθεί λύση, απ' όλους μαζί, έβγαλε η ORIGINAL 21 στη συνάντηση στο Μεγάλη Βρετάνια. Συγκεκριμένα, όταν μετά από προτροπή του aek365 προς τους Νικολαϊδη, Παππά, αλλά και Μπάγεβιτς (τους ανθρώπους δηλαδή που έχουν τους φίλους και τους "εχθρούς" τους στις τάξεις του κόσμου γενικά) να συμφωνήσουν και να έρθουν μαζί στο γήπεδο το βράδυ, προκειμένου να δώσουν

στον κόσμο το ερέθισμα να παραστεί μαζικά κι αυτός στις εξέδρες ακολούθησαν οι παρακάτω τοποθετήσεις:

Αρχικά ο Ντέμης Νικολαϊδης είπε: «Δεν έχει νόημα να κάνουμε πολιτική. Σημασία έχει να βρούμε μία λύση και νομίζω η παρουσία μου στο γήπεδο δεν έχει σχέση με το πρόβλημα στην ΑΕΚ. Θα πάω στο γήπεδο όταν κρίνω ότι είμαι έτοιμος. Δεν μπορώ από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν με έβριζε όλος αυτός ο κόσμος και με έλεγε καταχραστή και κλέφτη, να πάω στο γήπεδο».

Έπειτα ο Πέτρος Παππάς αρνήθηκε να έρθει σήμερα στο γήπεδο διότι όπως είπε «έχω δουλειά», ωστόσο δεσμεύθηκε πως σύντομα θα τον δούμε στα επίσημα. Πιο ανοιχτός φάνηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, λέγοντας: «Καθίστε να δούμε πως θα τελειώσουμε από εδώ και βλέπουμε», για να προσθέσει χαριτολογώντας: «Να πάμε, αλλά να δούμε πως θα φύγουμε από εκεί...».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της ORIGINAL 21 και στο πλαίσιο της ενότητας, για να βρεθεί μία λύση για την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε: "Η θέση της ORIGINAL είναι η εξής: Εμείς είμαστε εδώ πέρα και δείχνουμε την ενότητα. Δεν κοιτάμε το παρελθόν. Τραβάμε κόκκινη γραμμή και κοιτάμε το μέλλον". Μία σαφής τοποθέτηση ότι όλα, μπροστά στην σωτηρία της ΑΕΚ, ανήκουν στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα