«Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας»

18:40 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες εβδομάδες αφού αποχώρησε από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοσέ Μουρίνιο καλείται να βρει απέναντί του τους πρώην ποδοσφαιριστές του, καθώς η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τη «βασίλισσα» στον τελικό του Guinness International Champions Cup που διεξάγεται στις ΗΠΑ.
Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να μην ασχολείται με το -πρόσφατο- παρελθόν, αφού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε» τόνισε πως το σημαντικό

από τη φιλική αναμέτρηση είναι να δει νέα πράγματα και κατά πόσο η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.
«Η Ρεάλ είναι δύσκολη και πολύ διαφορετική από τις άλλες ομάδες. Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, που είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Επιθετικά, είναι πολύ άμεση και δημιουργική συγχρόνως. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς στο αμυντικό κομμάτι, αλλά θα πάμε για να παίξουμε. Δεν με ανησυχεί γιατί δεν είναι αντίπαλός μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Εάν τους βρούμε μπροστά μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τότε ώστε να προετοιμαστούμε καταλλήλως. Προς το παρόν κοιτάμε τον εαυτό μας και στρέφουμε την προσοχή στη δική μας ομάδα» ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς και κατέληξε:
«Θα δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα, διαφορετικούς συνδυασμούς και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά την αυτοπεποίθηση να παίξουν ένα καλό παιχνίδι. Περισσότερο με απασχολούν τα παιχνίδια που θα μας δίνουν βαθμούς, ωστόσο παίζουμε σε τελικό ενός τουρνουά που το παρακολουθεί πολύς κόσμος και έχει απαιτήσεις από εμάς, οπότε πρέπει να τα πάμε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα