Κοιτά Σνάιντερ η Μίλαν

16:52 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στα ρεπορτάζ των Μιλανέζων και έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας είναι αυτό του Κεισούκε Χόντα, όμως οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνουν να βάζουν... φρένο, τουλάχιστον για το καλοκαίρι, σε έναν ενδεχόμενο γάμο ανάμεσα στον Ιάπωνα διεθνή και τους «ροσονέρι». Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις όχι και τόσο πειστικές εμφανίσεις της ομάδας στα πρώτα της επίσημα παιχνίδια φαίνεται πως αναγκάζει

τους Μιλανέζους να ψάχνουν εναλλακτικές και μία από αυτές δείχνει να είναι ο άλλοτε άσος της μισητής συμπολίτισσας Ίντερ.
Σύμφωνα με τους Τούρκους, η Γαλατασαράι δεν θα έλεγε... όχι στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον 29χρονο Ολλανδό λίγες μόνο ημέρες πριν το τέλος των μεταγραφών, κυρίως επειδή δεν φαίνεται να έχει πειστεί ότι αξίζει να του δίνει σχεδόν 5,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Σε περίπτωση που όντως δρομολογηθεί μια ενδεχόμενη αποχώρηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή από την ομάδα, τότε οι άνθρωποι του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ., σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Τουρκία.
Ο Σνάιντερ, από την πλευρά του, ίσως «ψηθεί» εύκολα να αποχωρήσει και μάλιστα μειώνοντας τις ετήσιες αποδοχές του, κυρίως επειδή βλέπει τη θέση του στην εθνική να χάνεται... Μην ξεχνάτε, ότι φέτος είναι σεζόν που στο τέλος της ακολουθεί Μουντιάλ και σίγουρα ένα παίκτης όπως ο Σνάιντερ δεν θα ήθελε να μην βρίσκεται σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, οπότε αν όντως δεν αισθάνεται καλά εκεί που είναι, εύκολα θα μπορούσε να αποχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα