Κόμπι: Κακό που χάσαμε τον Όντομ

10:32 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Κόμπι Μπράιαντ με την απόφαση της διοίκησης των Λος Άντζελες Λέικερς να παραχωρήσουν τον σέντερ Λαμάρ Όντομ ως αντάλλαγμα στους πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς με τον σούπερ σταρ των Λέικερς να παραδέχεται πως δεν του άρεσε η κίνηση αυτή. Ο Όντομ εμφανίζεται να ζητά ο ίδιος την αποχώρηση του από τους Λέικερς δυσαρεστημένος από την πρόθεση της διοίκησης να τον παραχωρήσει στους Νιού Ορλίνς Χόρνετς ως αντάλλαγμα για τον Κρις Πολ μια κίνηση που δεν είχε ευτυχή

κατάληξη.

Σε δηλώσεις του ο Κόμπι Μπράιαντ τόνισε: "Για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση. Είναι κακό που χάσαμε τον Λαμάρ, ειδικά από τους Μάβερικς. Υποτίθεται πως θα έπρεπε να επιστρέψουμε φέτος για να πάρουμε την ρεβάνς για τον περσινό μας αποκλεισμό. Πιστεύω πως δεν πήραμε το κατάλληλο αντάλλαγμα. Ευτυχώς είναι ακόμα εδώ ο Πάου Γκασόλ. Δεν είναι ωραίο να φεύγουν από δίπλα σου παίκτες με τους οποίους έχεις δώσει τόσες μάχες".

Στο μεταγραφικό "μέτωπο" των υπόλοιπων ομάδων του NBA, ο Ισπανός σέντερ Μαρκ Γκασόλ ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τους Χιόυστον Ρόκετς για τετραετές συμβόλαιο ύψους 55 εκ. δολαρίων, η ομάδα του, οι Μέμφις Γκρίζλις αναμένεται να καταθέσουν ισόποση προσφορά και έτσι θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους μιας και ο Γκασόλ είναι restricted free agent γεγονός που δίνει την δυνατότητα στην νυν ομάδα του να τον διατηρήσει στο δυναμικό της αν καταθέσει μια ισόποση πρόταση με αυτή που έχουν καταθέσει οι ενδιαφερόμενες, για τον σέντερ, ομάδες.

Στους Φοίνιξ Σανς θα αγωνίζεται από αυτή την σεζόν, ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ Μαρκίφ Μορίς, την περίπτωση του οποίου είχε εξετάσει ο Παναθηναϊκός για αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση. Την περασμένη σεζόν, ο Μορίς είχε αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια στο NCAA με την φανέλα του Κάνσας.

Τέλος την 17η σεζόν του στο NBA θα διανύσει ο 39χρονος Κερτ Τόμας ο οποίος συμφώνησε με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα