Κλόζε: Ανοησίες τα περί εκδίκησης

16:22 26/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ιταλία την Πέμπτη στον ημιτελικό του EURO 2012 και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι Γερμανοί θα έχουν ένα επιπλεόν κίνητρο καθώς θα θέλουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό του 2006 με τον Μίροσλαβ Κλόζε να υπογραμμίζει πως όλα αυτά είναι ανοησίες σημειώνοντας πως πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία έξι χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής επιθετικός της Λάτσιο τόνισε: "Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε

την Ιταλία. Ξέρουμε καλά τις αρετές και τις αδυναμίες τους. Πιστεύω πως αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε, θα είναι δύσκολο να χάσουμε. Δεν χρειαζόμαστε κανένα κίνητρο για εκδίκηση, αυτά είναι ανοησίες. Έχουν περάσει έξι χρόνια από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα μας είχε πληγώσει αυτή η ήττα τότε, όμως έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Έχουμε μπροστά μας έναν ημιτελικό κι αυτό είναι το μόνο που μετράει".
Σε ερώτηση αν θα ξεκινήσει βασικός ή θα μείνει στον πάγκο, ο Κλοζε απάντησε: "Εγώ θα προετοιμαστώ σαν να πρόκειται να παίξω. Η ομάδα έχει δύο πολύ καλούς επιθετικούς και ο προπονητής είναι τυχερός που έχει να επιλέξει ανάμεσά τους. Περιμένουμε και θα δούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα