Κλοπ: Ονειρική βραδιά

12:23 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνει λόγο για μια ονειρική βραδιά και να εκθειάζει το πάθος και την μαχητικότητα των παικτών του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Signal Iduna Park", ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Ήταν ένα ονειρικό βράδυ για εμάς. Μπορεί να μην ήταν ένα τέλειο παιχνίδι αλλά οι παίκτες έδειχναν να παίζουν με πάθος και μαχητικότητα. Υπήρξαν ενδείξεις στο πρώτο ημίχρονο

ότι το παιχνίδι δεν εξελίσσονταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά αυτό από μόνο του δεν αποτελεί κριτήριο. Η συνολική μας εικόνα ήταν πολύ καλή".
Ο Κλοπ αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχτηκαν οι παίκτες του το προηγούμενο διάστημα: "Αυτή η νίκη μας έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε δυναμικά. Οι παίκτες μου δέχτηκαν έντονη κριτική τις τελευταίες εβδομάδες. Αν υπάρχει κάποιος που αμφέβαλε για την ποιότητα της Ντόρτμουντ, τότε έχει χάσει όλο μου τον σεβασμό. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να παίζουμε συνέχεια όπως κόντρα στην Ρεάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα