Κλοπ: Καμία σχέση με τον τελικό του 1997

07:47 24/2/2015 - Πηγή: AEK365

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μπορούσια Ντόρτμουντ που επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας τη Γιουβέντους, σε μια επανάληψη του τελικού του 1997 με τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεκαθαρίζει πως το σημερινό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο, 18 χρόνια πριν.
Σε δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Θυμάμαι το 1997, ότι η Γιουβέντους ήταν το μεγάλο φαβορί και έχασε. Πλέον δεν είναι τόσο καλύτεροι από εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει

ότι έχουμε κερδίσει κιόλας. Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το 1997. Δεν μίλησα ούτε με τον Μίχαελ Τσορκ, ούτε με τον Καρλ Χάιντς Ρίντλε για το παιχνίδι, οπότε δεν νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία ο παραλληλισμός".
Σε ερώτηση αν η Ντόρτμουντ έριξε μεγαλύτερο βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ από ότι στη Bundesliga, ο Κλοπ απάντησε λέγοντας το εξής: "Δεν είχαμε ποτέ μεγαλύτερο κίνητρο στο Τσάμπιονς Λιγκ από ότι στη Bundesliga, απλά εκεί βρίσκαμε λίγο περισσότερους χώρους, κάτι που δεν συνέβαινε στο πρωτάθλημα. Είμαι ανακουφισμένος που το πρώτο μισό της σεζόν είναι πλέον πίσω μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα