Κλοπ: Η Μπάγερν είναι ο... κακός του Τζέιμς Μποντ!

12:30 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό η Μπάγερν Μονάχου "έκλεισε" τον Μάριο Γκέτσε και τώρα θέλει και άλλους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ γεγονός που έχει ενοχλήσει τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος υπογράμμισε πως με την τακτική που ακολουθεί η πρωταθλήτρια Γερμανίας θυμίζει τον κακό στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ.
Δημοσιεύματα θέλουν την Μπάγερν Μονάχου να κινείται για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Ματς Χούμελς με τον προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε δηλώσεις του στην GUARDIAN,

να τονίζει: "Η Μπάγερν Μονάχου θέλει μια δεκαετία επιτυχιών όπως η Μπάρτσα. Αν έχεις τα χρήματα, ok, κανένα πρόβλημα γιατί έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις. Όμως η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη. Δεν είμαστε σούπερ μάρκετ, αλλά θέλει τους παίκτες μας γιατί ξέρει πως δεν μπορούμε να τους δώσουμε τα ίδια λεφτά. Αν αυτό θέλει η Μπάγερν... Μου θυμίζει τον Τζέιμς Μποντ, με την διαφορά πως έχει τον ρόλο του κακού.
Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου και να μην σκεφτούμε τους φόρους και να αφήσουμε την επόμενη γενιά να φορτωθεί τα προβλήματα μας. Χρειάζεται να δουλέψουμε σοβαρά και λογικά. Έχουμε συγκεκριμένα ποσά που μπορούμε να ξοδέψουμε. Όμως έτσι χάνουμε παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα