Κλείνει Μοράτα η Γιούβε

23:39 28/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Μπιανκονέρι θα κρατήσουν τους Τέβες και Γιορέντε για την επίθεση και από εκεί και πέρα θα φύγουν οι Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα, Οσβάλντο και κατά πιθανότητα και ο Τζιοβίνκο, κάνοντας αναγκαία την απόκτηση τουλάχιστον δύο επιθετικών. Ο ένας ενδέχεται να είναι Ιταλός (Γκαμπιαντίνι), ο άλλος παίζει σοβαρά να είναι ο Μοράτα. Η Γιουβέντους έχει ενημερώσει την Ρεάλ για το ενδιαφέρον, ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι γίνονται συζητήσεις και την προσεχή Δευτέρα οι διοικήσεις των δύο ομάδων πιστεύουν ότι το θέμα μπορεί να κλείσει.
Στο Juventus

Stadium, στις 2 Ιουνίου, θα γίνει το φιλικό ανάμεσα στους θρύλους των δύο ομάδων (ρεβάνς του περσινού 2-1 στη Μαδρίτη) και οι Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα και Φλορεντίνο Πέρεθ θα συζητήσουν για τον Μοράτα, με τις προβλέψεις των Ιταλών να είναι ότι η συμφωνία θα προβλέπει δανεισμό με οψιόν αγοράς για τη Γιούβε. Με δεδομένο, πάντως, ότι η Ρεάλ δεν θέλει να χάσει εντελώς τον 21χρονο επιθετικό, είναι αρκετά πιθανό στη συμφωνία να προβλέπεται και οψιόν για να τον αποκτήσει ξανά η Ρεάλ στο μέλλον δίνοντας μεγαλύτερο ποσό.
Πρόταση σε Κόμαν
Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους έχει κάνει πρόταση στον 18χρονο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίνγκλεϊ Κόμαν. Ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στη Ligue 1 μένει ελεύθερος, του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης η Παρί αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στο Παρίσι ή θα ντυθεί Μπιανκονέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα