Κλασική περίπτωση... Μέσι

23:43 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Στη Βαρκελώνη ο Μέσι πήρε το όπλο του και δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να γκελάρει. Η ομάδα του Βιλανόβα βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά ο Αργεντίνος ήταν εκεί για να γυρίσει το ματς και να δώσει τη νίκη με 3-2. Μεγάλο

ματς ο Τέγιο που αποθεώθηκε όταν βγήκε αλλαγή, τραυματίστηκε νωρίς ο Πικέ.

Οι "μπλουγκράνα" κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά και στο 13' άνοιξαν το σκορ με ωραία ενέργεια και σουτ του Τέγιο. Επτά λεπτά μετά ο Μέσι απείλησε με ένα καλό σουτ και στο 29' ήρθε η ψυχρολουσία όταν ο Άλβες στην προσπάθεια του να κόψει μια σέντρα έστειλα την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-1. Η Μπαρτσελόνα πίεσε για να πάρει εκ νέου αλλά στο 32' ο Μπούσκετς και πέντε λεπτά μετά ο Τσάβι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην Σπαρτάκ όταν στο 55' ο ΜακΓκίντι βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Ο Μέσι έχασε εξίσου μεγάλη ευκαιρία στο 58' και στην αντεπίθεση ο ΜακΓκίντι έκοψε για τον Ρομούλο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Μετά το γκολ ξεκίνησε μια ασφυκτική πίεση της Μπαρτσελόνα που απέδωσε καρπούς στο 71' όταν ο Τέγιο έκοψε για τον Μέσι που με σουτ ισοφάρισε. Ο Μεσί-ας της Μπαρτσελόνα "χτύπησε" και στο 80' όταν μετά την σέντρα του Αλέξις με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή των "κουλές".

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες (63'Αλέξις), Πικέ (12'Σονγκ), Μασεράνο, Αντριάνο, Μπούσκετς, Φάμπρεγας, Τσάβι, Τέγιο (74'Βίγια), Μέσι, Πέδρο.

ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.: Ντικάν, Κ.Κομπάροφ (46'Μακέεφ), Ινσαουράλδε, Σούτσι, Ντ.Κομπάροφ, Καλστρομ (78'Χουράδο), Καριόκα, ΜακΓκίντι, Ρομούλο, Άρι (83'Ντζιούμπα), Εμενίκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα