Κλαίμε όλοι για Καλόπουλο

15:22 22/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η επαναφορά του Δημήτρη Καλόπουλου, για να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι, τελικά δεν «βγήκε» σε όσους την ενορχήστρωσαν. Η επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής στο ματς Κυπέλλου (20/12) Α.Ε Ποντίων Κατερίνης - Ξάνθης τον θορύβησε και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sday.gr» με επιστολή του στην ΚΕΔ ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Καλόπουλος γράφει στην επιστολή πως τους τελευταίους μήνες δέχεται διαρκείς προσωπικές επιθέσεις από παράγοντες του ποδοσφαίρου, δημοσιογράφους και εφημερίδες σχετικά με μια συγκεκριμένη

διαιτητική απόφαση την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο διαιτητής κάνει επίσης λόγο για την άσκηση ποινικής δίωξης προς το πρόσωπό του που αποτέλεσε την αφορμή να μην συμπεριληφθεί στον πίνακα των διεθνών διαιτητών και μέχρι πρόσφατα διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.

Ο Δημήτρης Καλόπουλος υποστηρίζει πως ακόμα και σήμερα παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το πρόσωπό του για να επιτίθενται εκ του ασφαλούς στην ελληνική διαιτησία και τους συναδέλφους του.

Τέλος κάνει λόγο για αποπροσανατολισμό του κόσμου προκειμένου να καλυφθούν αδυναμίες εντολέων, για νοσηρά μυαλά και για πελάτες με πολύχρωμα κασκόλ. Κλείνοντας ο Δημήτρης Καλόπουλος τονίζει πως αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι μετά από 19 χρόνια, ενώ αφήνει πίσω του τη λάσπη και τους λασπολόγους. Έχοντας καθαρή τη συνείδησή του τονίζει πως έπραξε αυτό που θα έκανε κάθε διαιτητής, να συμβουλευτεί δηλαδή τον επόπτη του, ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε την λάθος απόφαση που είχε πάρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα