«Κιτρινόμαυρη» βραδιά στο Κολωνάκι

01:55 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα με έντονο το «κιτρινόμαυρο» χρώμα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις της ομάδας στίβου της ΑΕΚ σε όλους τους αθλητές που με τις αποδόσεις τους την φετινή χρονιά έφεραν την Ένωση στην κορυφή. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΑΕΚ εκτός από την Τίνα Κεφαλά, η οποία έλειπε στο εξωτερικό, αλλά και την Γωγώ Κοκλώνη. Φυσικά από το Supper στο Κολωνάκι δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Δημήτρης Σταματιάδης, Κώστας Σταματιάδης,

Βασίλης Τόγελος, Δημήτρης Χατζηχρήστος, Κώστας Κωλέττης, Κώστας Παπαδημητρίου,

Η ιδέα να διοργανωθεί αυτή η «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση στο Κολωνάκι ήταν ιδέα του ιδιοκτήτη, Γιώργου Γκουγκούση , ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά όλους του ιθύνοντες της ομάδας και τους έκανε την πρόταση, που φυσικά δέχθηκαν όλοι με μεγάλη χαρά.

Αρχικά η Ένωση τίμησε τον επιτυχημένο σφυροβόλο, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, ενώ σειρά πήρε η Βούλα Παπαχρήστου. Τα συνθήματα εκείνη την στιγμή ήταν ασταμάτητα με τους αθλητές να δημιουργούν κλίμα εξέδρας και να απαιτούν από την νεαρή αθλήτρια μια καλή επίδοση και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου! Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στην συνέχεια, όπου ο Λαγός τιμήθηκε από τον Γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής, Βασίλη Τόγελο. Την σκυτάλη πήρε ο αρχηγός της Original, ο οποίος με μεγάλη χαρά περηφάνια έδωσε την τιμητική πλακέτα στα κορίτσια της ομάδας της σκυταλοδρομίας. Ενώ η τελετή έληξε με την ειδική βράβευση στην Αργυρώ Στρατάκη, της οποίας μάλιστα έγινε και κρούση να ενταχθεί στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, με την έμπειρη αθλήτρια να το σκέφτεται σοβαρά!

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να λήξει διαφορετικά, παρά μόνο με τον ύμνο της ΑΕΚ που αντήχησε σε όλο το μαγαζί και ξεσήκωσε τον κόσμο που έδωσε το «παρών». Τέλος όλοι ευχήθηκαν καλές γιορτές με υγεία, και πολλές νέες επιτυχίες από τη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα