«Κιτρινόμαυρη» απονομή!

21:28 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε γιορτινό και εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η απονομή του Πρωταθλήματος στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Οι παίκτες της Ένωσης βρέθηκαν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής σήμερα το απόγευμα και τους έγινε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου. Εκεί βρέθηκαν όλοι οι ιθύνοντες της ομάδας με τους εφόρους, Κώστα Κωλέττη και Νίκο Τσάπο να απολαμβάνουν τις στιγμές. Ενώ από εκεί και πέρα βρέθηκαν και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνική, Κώστας Παπαδημητρίου,

ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα της ομάδας. Επίσης εκεί ήταν και ο Γιάννης Βερούτης με τον Βασίλη Τόγελο, τον Ανδρέα Σονάκη, Νίκο Πλούμπη, Ελπίδα Στεβή, Ιωαννά Κουτρούλη και Νίκο Αγγελίδη. Όλοι απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης με τα αστεία και τα πειράγματα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Ενώ να σημειωθεί πως η διοίκηση της Ένωσης ενημερώθηκε λίγο πριν την έναρξη της απονομής πως ο Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος αποχωρεί από την ενεργό δράση κι έτσι από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Να τονίσουμε πως η σημερινή βραδιά πραγματοποιήθηκε με χορηγία της Pizza Fan, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα