Κιτρίνισε ο Γέρακας!

19:47 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με αρκετά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η σημερινή γιορτή για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τα τζούνιορ της Ακαδημίας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Τα μικρά ταλέντα της Ένωσης αγωνίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Ολυμπιάδας και φυσικά αναδείχθηκαν νικητές με 10-6, δείχνοντας πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση και πάθος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το Κύπελλο ήταν εκεί και τα παιδιά που όπως υποστηρίζουν από την στιγμή που παίζουν με την φανέλα της ΑΕΚ

δεν πρέπει να χάνουν είναι έτοιμα και τη νέα σεζόν να κατακτήσουν το νταμπλ!

Το aek365 βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα, όπου πραγματοποιήθηκε η μικρή γιορτή και μίλησε με τους μικρούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι έδειξαν πως πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτούς.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις:

Λευτέρης Καμινάρης: Αρχικά είχαμε όλοι λίγο άγχος, όμως στην συνέχεια το αποβάλλαμε και καταφέραμε να φτάσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήταν μια στιγμή που μας έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την δουλειά όλων των μηνών. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς.

Παντελής Παυλάκης: Παίξαμε αρκετά καλά και καταφέραμε να αποκλείσουμε αρκετά καλές ομάδες, ενώ πήραμε το Κύπελλο απέναντι στην Αθήνα 90, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Είμαι αρκετά χαρούμενος για αυτό και είναι ένα σημαντικό γεγονός, αφού θα μας αλλάξει την ψυχολογία.

Θανάσης Θεραϊσης: Είμαι αρκετά χαρούμενος, είναι κάτι που δεν το περίμενα. Από αυτές τις μέρες στο Λουτράκι πέρα από το Κύπελλο θα θυμάμαι τις ανατροπές, τις νίκες και τα πανηγύρια μετά από την κατάκτηση του τίτλου.

Νάκοφ Παναγιώτης: Παίξαμε αρκετά καλά και με τα παιδιά πιστεύαμε πως αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο θα καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Εκείνες τις δύο μέρες περάσαμε εξαιρετικά και το κλίμα μας βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία.

Βαγγέλης Σηλιγάρδας: Ήταν αρκετά δύσκολα τα παιχνίδια, ειδικά όταν παίζεις με πιο δυνατούς αντιπάλους. Όμως δείξαμε αρκετό πάθος και αυτό μας βοήθησε στο να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Πλέον η ψυχολογία μας είναι σε καλό επίπεδο και θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν.

Αμαριλίντο: Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες, αλλά η πίστη μας δεν μας άφησε να χάσουμε την ευκαιρία κι έτσι φτάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ομάδα δούλεψε αρκετά καλά και στις προπονήσεις και στους αγώνες και από του χρόνου θα φανεί ακόμα καλύτερη.

Σταμάτης Τσαλίγκος: Είχαμε άγχος, αλλά το ξεπεράσαμε και προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Τελικά τα καταφέραμε και πήραμε το Κύπελλο, το οποίο χαρήκαμε αρκετά και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα.

Ντάνιελ Νταχία: Αν χάναμε αυτή την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο θα ήμασταν αρκετά στεναχωρημένοι, όμως το ότι τελικά τα καταφέραμε μας δημιούργησε μεγάλα χαρά και ικανοποίηση. Εκείνες τις ώρες η χαρά και συγκίνηση ήταν τα συναισθήματά μας.

Βαγγέλης Θεοδώρου: Είμαστε αρκετά χαρούμενοι γιατί καταφέραμε κάτι μεγάλο

Keywords
Τυχαία Θέματα