Κινέζοι χορηγοί για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

14:49 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στα πλαίσια της προσπάθειας της να εκμεταλλευτεί την βάση οπαδών της στην Κίνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε εμπορικές συμφωνίες, διάρκειας τριών χρόνων η κάθε μία, τόσο με την τράπεζα "Construction Bank" όσο και με την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών "Wahaha".
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη χρονιά τα συνολικά έσοδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από εμπορικές συμφωνίες έφτασαν τα 117.6 εκατομμύρια

λίρες με τον εμπορικό διευθυντή της ομάδας, Ρίτσαρντ Άρνολντ, να δηλώνει για τους δυο νέους χορηγούς από την Κίνα: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια μακρά σχέση με την Κίνα, την οποία έχει επισκεφτεί έντεκα φορές για φιλικούς αγώνες. Η πρώτη ήταν το 1975 και η πιο πρόσφατη τον περασμένο Αύγουστο. Ο Σερ Άλεξ και η ομάδα συγκλονίστηκαν από το καλωσόρισμα που έλαβαν από τους οπαδούς οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο στην Σαγκάη".

Σημειώνεται επίσης πως από το 2014 μπαίνει σε ισχύ και η εμπορική συμφωνία με την Chevrolet η οποία θα φέρει στα ταμεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ποσό των 357 εκατομμυρίων λιρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα