Κίνα: 44χρονος άντρας έμαθε ότι ήταν γυναίκα!

22:54 25/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας 44χρονος άντρας από την Κίνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι στην πραγματικότητα είναι... γυναίκα!

Ο άντρας είχε πάει στο γιατρό με τη σύζυγό του γιατί αισθανόταν πόνους στο στομάχι και είχε δει αίμα στα ούρα του. Ο γιατρός κατέληξε ότι οι πόνοι που ένιωθε ήταν πόνοι περιόδου!

Μετά από μια σειρά εξετάσεων, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι εκτός από ανδρικό μόριο, είχε και γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα, μήτρα και ωοθήκες! Ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι έχει ενεργή σεξουαλική ζωή με τη γυναίκα του εδώ και δέκα χρόνια.

Οι γιατροί βεβαίως αμφέβαλαν για αυτό, καθώς βρήκαν ότι τα γεννητικά του όργανα ήταν διαφορετικά από των άλλων αντρών, ενώ δεν είχε το «μήλο του Αδάμ».

Ο 44χρονος από την πλευρά του, είπε ότι γνώριζε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν άρχισε να νιώθει συνεχώς κουρασμένος και είχε πρήξιμο στα πόδια και το πρόσωπο. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν είδε το αίμα στα ούρα του.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε επίσης ότι ο κύριος Chen είχε δύο όμοια χρωμοσώματα ΧΧ, κάτι που ουσιαστικά τον καθιστά γυναίκα, αφού τα κύτταρα των αντρών περιέχουν ένα Χ χρωμόσωμα και ένα Υ χρωμόσωμα.

Η περίπτωση του άντρα είναι εξαιρετικά σπάνια και οι γιατροί δεν έχουν ακόμα πει με βεβαιότητα εάν είναι ερμαφρόδιτος ή διαφυλικός. Όμως, όντως εμφανίζεται να έχει δύο τύπους γεννητικών οργάνων.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι είναι πολύ αργά να αναζητήσει ιατρική θεραπεία για αυτό το ασυνήθιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς η θεραπεία είναι αποτελεσματική μόνο σε μικρότερες ηλικίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα