Κιν: Ο Φέργκιουσον θέλει να κάνει κουμάντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

16:39 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόι Κιν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όπως φάνηκε και από τα όσα έγραψε για αυτόν ο Σκωτσέζος στην αυτοβιογραφία του με τον Κιν να υποστηρίζει πως ο Φέργκιουσον, παρότι έχει φύγει από την προπονητική, θέλει ακόμα να κάνει κουμάντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε δηλώσεις του ο Ιρλανδός παλαίμαχος άσος της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε: "Όλα είναι θέμα εξουσίας και δύναμης. Είναι ακόμη διψασμένος για αυτά, αν και δεν είναι πια προπονητής. Δείχνει απεγνωσμένος. Θέλει

να κάνει κουμάντο στην Γιουνάιτεντ. Έχει συσσωρευμένο εγωισμό μέσα του".
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην αυτοβιογραφία του γράφει για τον Κιν, μεταξύ άλλων: "Το πιο σκληρό μέρος του σώματος του Ρόι είναι η γλώσσα του. Έχει την πιο βάναυση γλώσσα που μπορείς να φανταστείς. Αυτό που πρόσεξα εκείνη την ημέρα, όταν διαφωνούσα μαζί του, ήταν ότι τα μάτια του άρχισαν να συρρικνώνονται, σχεδόν σαν μαύρες χάντρες. Ήταν τρομακτικό να το βλέπω και είμαι κι από την Γλασκόβη. Μετά από την αρχική συζήτηση, είχα τελειώσει μαζί του. Δεν υπήρχε περίπτωση να θέλω κι άλλον πόλεμο μαζί του ή να εμπλακώ μαζί του ξανά. Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι έπρεπε να εκτονωθεί η κρίση... Νόμιζε πως ήταν ο Πίτερ Παν. Κανείς δεν είναι».
Η απάντηση του Κιν: «Όχι, δεν ξεχνάω τι είπε για μένα. Προσβάλλομαι όταν μιλάνε με αυτόν τον τρόπο για την καριέρα μου, χωρίς λόγο. Δεν έχουμε καμία σχέση πια. Άρχισα να παρακολουθώ τη Γιουνάιτεντ από τότε που έφυγε και μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα