Κερδίζει θέση στην ΑΕΚ ο Γιάγκο

13:52 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Έδαφος και πόντους κερδίζει στην ΑΕΚ μέρα με την ημέρα ο Γιάγκο Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος δοκιμάζεται από τη Δευτέρα στα Σπάτα έχει αρχίσει να... λύνεται ποδοσφαιρικά γεγονός που έχει κάνει τον Βαγγέλη Βλάχο να ενθουσιάζεται με τον τρόπο παιχνιδιού του. Όπως τονίζεται από τα Σπάτα η γρήγορη σκέψη του Γιάγκο στο παιχνίδι έχει αρχίσει να φαίνεται, ενώ παρά το ύψος του δείχνει γρήγορος στις επεμβάσεις του. Τα δύο απαραίτητα αυτά στοιχεία για

κεντρικό αμυντικό έχουν κάνει λοιπόν τον Βλάχο να εγκρίνει την παρουσία του Γιάγκο στην ΑΕΚ.
Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως έχει δικαίωμα να κρατήσει τον παίκτη στις προπονήσεις για όσο διάστημα αυτή επιθυμεί. Έτσι λοιπόν, όχι μόνο ο Γιάγκο θα παραμείνει στην Αθήνα και μετά την Κυριακή (είχε γραφτεί στον Τύπο ότι θα τελειώσει η δοκιμή του τη συγκεκριμένη ημέρα), αλλά ο Βαγγέλης Βλάχο (με βάση τα τωρινά δεδομένα) θα δώσει εντολή να ακολουθήσει την ομάδα και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πρέστον της Αγγλίας.
Χαρακτηριστικό είναι, όπως έλεγαν από το τεχνικό τιμ, ότι αν η ΑΕΚ δεν είχε αυτό το πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα που δεν τις επιτρέπει να κάνει μεταγραφές ο Γιάγκο θα είχε ήδη αποκτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα