Κέρδισε τον Ηρόδοτο ο ΟΦΗ

21:13 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με φιλική αναμέτρηση επί του Ηρόδοτου συνέχισε ο ΟΦΗ που επικράτησε 4-1 με τέρματα των Λαμπρόπουλου, Βιτώρου, Χατζηκοσμά και το αυτογκόλ του Μπαλάφα.

Να βελτιώσει όσα περισσότερα μπορεί στον ΟΦΗ προσπαθεί ο Νίκος Αναστόπουλος στη διακοπή των πρωταθλημάτων. Για το λόγο αυτό η ομάδα της Κρήτης έδωσε φιλική αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, όπου άφησε θετικά στοιχεία

επικρατώντας 4-1.

Ο Λαμπρόπουλος μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Βιτώρο δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν με τέρμα του Παπαδάκη στο 8’ σε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχν΄δι.

Στο 40’ ο Χατζηκοσμάς έκανε το 3-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 42’ με αυτογκόλ του Μπαλάφα.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Κουρδάκης, Χατζηκοσμάς, Σαρ, Κολιακουδάκης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Νύκταρης, Ροβίθης, Ζορμπάς, Καπουράνης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπούρμπος πήρε την θέση του Ζορμπά και ο Σαχσανίδης του Αγριμάκη.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν, έκαναν αποθεραπεία. Από αυτή, έλειψαν οι Μίρνες Σίσιτς, λόγω διεθνών υποχρεώσεων, την ώρα που οι Ντένις Σόουζα και Βασίλης Κουτσιανικούλης, πήραν άδεια για προσωπικούς λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα