Κέρδισαν τις εντυπώσεις....

20:32 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με εντυπωσιακά παιχνίδια στην άμμο ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT, την Κυριακή, 15 Ιουλίου.

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά από την INTERSPORT

σε συνεργασία με το Vari Sports Club Beach Volley Academy by Efi Sfyri.

Την Κυριακή, 15 Ιουλίου ολοκληρώθηκε το πέμπτο τουρνουά της διοργάνωσης με κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές αγωνιστικές φάσεις από 18 μεικτές ομάδες ανδρών - γυναικών όλων των επιπέδων και ηλικιών. Ο μεγάλος τελικός διεξάχθηκε το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ των ομάδων Πάντος - Σημαντήρη και Δρακόπουλος - Μέρα με τους πρώτους να αναδεικνύονται τελικά νικητές με σκορ 21-16.

Το INTERSPORT Mixed Open ολοκληρώθηκε με την απονομή του μεγάλου δώρου στη νικήτρια ομάδα, ένα ταξίδι στην Ιταλία από τον χορηγό της διοργάνωσης, Alitalia.

Η Έφη Σφυρή, υπεύθυνη της διοργάνωσης δήλωσε: «Άλλη μια σεζόν τελείωσε με εντυπωσιακά παιχνίδια και απόλυτη επιτυχία. Η ενασχόληση περισσότερων αθλητών με το συναρπαστικότερο άθλημα του καλοκαιριού αποτελεί τον κύριο στόχο της Intersport και του Vari Sports Club.

Το φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από μοναδικούς αγώνες, πολυπληθείς συμμετοχές και εντυπωσιακά δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Balux Café για τη φιλοξενία».

Το INTERSPORT Mixed Open Series 2012 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από τους: Vodafone, Revoil, Microsoft, Levi's, Sarantis και Bios Balance.

Keywords
Τυχαία Θέματα