Κέρασαν με έξι τάπες τον πρώην

10:22 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Οκλαχόμα, ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος και οι πρώην συμπαίκτες του δεν του χαρίστηκαν καθώς η Θάντερ συνέτριψε τους Χιούστον Ρόκετς με 120-98. Ο Χάρντεν με 3/16 σουτ είχε μόλις 17 πόντους ενώ δέχτηκε και έξι τάπες από τους πρώην συμπαίκτες του. Κορυφαίος για την Θάντερ ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 37 πόντους με τον Πάτερσον να ξεχωρίζει από τους Ρόκετς πετυχαίνοντας 27 πόντους.
Χρειάστηκε να περάσουν 12 παιχνίδια για να φτάσουν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στην πρώτη νίκη στην σεζόν καθώς επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 84-82. Ο Κρόφορντ με 19 πόντους

ήταν ο καλύτερος από τους Ουίζαρντς ενώ Μπατούμ και Λίλαρντ πέτυχαν από 20 πόντους ο καθένας για λογαριασμό των Μπλέιζερς.
Στην Βοστώνη τα αίματα άναψαν στην δεύτερη περίοδο όταν ο Ραζόν Ρόντο έσπρωξε δυνατά τον Κρις Χάμφρις έπειτα από φάουλ του τελευταίου στον Κέβιν Γκαρνέτ με τους δυο παίκτες να αποβάλλονται όπως και ο Τζέραλντ Ουάλας που συμμετείχε στον καβγά. Τελικά οι Νιου Γιόρκ Νικς κέρδισαν τους Μπόστον Σέλτικς με 95-83 με τον Τζόνσον να πετυχαίνει 18 πόντους και τον Μπλάτσε να έχει 13 ασίστ και 17 πόντους την ώρα που ο Γκαρνέτ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ ξεχώριζε από τους γηπεδούχους. Η αποβολή στέρησε από τον Ρόντο να συνεχίσει το σερί αγώνων με διψήφιο αριθμό ασίστ και έτσι σταμάτησε στα 37 παιχνίδια ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τζον Στόκτον.
Το καλύτερο ρεκόρ στο NBA εξακολουθούν να έχουν οι Μέμφις Γκρίζλις μετά και το 103-82 επί των Τορόντο Ράπτορς με τον Σπέιτς να έχει 18 πόντους και 12 ριμπάουντ και τον Ράντολφ να έχει 17 πόντους και 13 ριμπάουντ για τους νικητές την ώρα που ο ΝτεΡόζαν με 16 πόντους ήταν ο μοναδικός που ξεχώριζε από τους Ράπτορς.
Την ένατη νίκη σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια έφτασαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς καθώς επικράτησαν και στο Ορλάντο των Μάτζικ με 110-89 χάρη στους 20 πόντους του Τζινόμπιλι με τον Αφλάλο να έχει 16 πόντους για λογαριασμό των γηπεδούχων.
Στο Μιλγουόκι, οι Νιου Γιόρκ Νικς πέτυχαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες επικρατώντας των Μπακς με 102-88. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Καρμέλο Άντονι ο οποίος σε 30 λεπτά συμμετοχής είχε 29 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ούντριχ και Τζένινγκς πέτυχαν από 18 πόντους ο καθένας για τους Μιλγουόκι Μπακς.
Για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο όταν είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς επέστρεψε στα παρκέ στην νίκη των Λος Άντζελες Κλίπερς επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 101-95. Ο Πολ με 23 πόντους και 11 ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να μπει τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών για τους Κλίπερς με τον Λοβ να έχει 19 πόντους και 12 ριμπάουντ για τους Τίμπεργουλβς.
Με τον Ντενγκ να πετυχαίνει 22 πόντους, οι Σικάγο Μπουλς δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς και επικράτησαν με 101-78. Οι Μάβερικς με οκτώ νίκες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια είχαν για πρώτο σκόρερ τον Μάριον με 18 πόντους.
Έξι σερί νίκες για τους Ατλάντα Χοκς που επικράτησαν των Σάρλοτ Μπόμπκατς με 94-91 χάρη στους Σμιθ (17 π., 13
Keywords
Τυχαία Θέματα