Κάζο για Τζόκοβιτς

09:53 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην καριέρα του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε από τον Τόμι Χάας και βρέθηκε εκτός προημιτελικών του τουρνουά Masters στο Μαϊάμι.
Στο πρώτο σετ οι δυο αντίπαλοι ήταν ισόπαλοι 2-2 στα γκέιμ αλλά ο Χάας, νούμερο 18 στην παγκόσμια κατάταξη με σερί 4-0 κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-2. Ο Τζόκοβιτς, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη συνέχισε να είναι κακός και στο δεύτερο σετ

και παρά τις εκλάμψεις που είχε τελικά ηττήθηκε με 6-4 και αποκλείστηκε.
Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Τζόκοβιτς τόνισε: "Έκανε ένα φοβερό παιχνίδι και ήταν σήμερα ο καλύτερος παίκτης. Είναι το χειρότερο ματς που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Απλά δεν αισθανόμουν καλά στο κορτ. Έκανε κρύο και δεν βρήκα τις λύσεις για να επανέλθω στο παιχνίδι. Έκανα πολλά λάθη με το forehand. Εκείνος είχε σωστή τακτική, χρησιμοποίησε το σερβίς του και είχε καλές κινήσεις στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και λυπάμαι που δεν τους έδωσα ένα τρίτο σετ".
Ο μεγάλος νικητής, Τόμι Χάας, ο μεγαλύτερος σε ηλικία στο TOP-50, δήλωσε με την σειρά του: "Είναι τρελό όλο αυτό, δεν ξέρω τι να πω. Είναι από εκείνα τα τουρνουά όπου όλα φαίνεται ότι δουλεύουν. Είναι ο καλύτερος παίκτης των δύο τελευταίων ετών και είναι απίστευτο που τον κέρδισα. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα!".

Keywords
Τυχαία Θέματα