«Κάζο» για Μαρσέιγ στο Κύπελλο

07:52 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μαρσέιγ αποχαιρέτησε νωρίς-νωρίς τον έναν από τους στόχους της καθώς στη φάση των "64" του Κυπέλλου Γαλλίας αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Γκρενόμπλ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.
Μόλις στο 6ο λεπτό η πρωτοπόρος της Ligue 1 προηγήθηκε με τον Ζινιάκ αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νασραλά ισοφάρισε για λογαριασμό της Γκρενόμπλ. Πάλι ο Ζινιάκ στο 33' έδωσε νέο προβάδισμα στη Μαρσέιγ αλλά στο 49ο λεπτό η Γκρενόμπλ ισοφάρισε

ξανά με σκόρερ τον Χατσί.
Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη παράταση με την Μαρσέιγ να προηγείται για τρίτη φορά όταν ο Αντρέ Αγιού έκανε το 2-3 στο 98ο λεπτό αλλά τη Γκρενόμπλ να μην το βάζει κάτω και να ισοφαρίζει με τον Μπενγκριμπά στο 121ο λεπτό. Έτσι, τα πάντα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με τον Τοβίν να είναι ο... μοιραίος για τη Μαρσέιγ καθώς αστόχησε στο τέταρτο πέναλτι με τη Γκρενόμπλ να παίρνει μια σπουδαία πρόκριση.
Αποκλεισμός «σοκ» και για την Καέν, με την ουραγό της πρώτης κατηγορίας να χάνει με 2-3 στην παράταση (κ.α. 2-2) από την Ντιζόν της δεύτερης κατηγορίας στην έδρα της.
Η Μπορντό και η Λιόν νίκησαν στα ντέρμπι της ημέρας, επικρατώντας η μεν Μπορντό με 2-1 της Τουλούζ στο "Νταλμάτ" και με 3-2 η Λιόν της Λανς στο «Φελίξ Μπολάρ».
Στην παράταση νίκησε 1-0 η Σεντ Ετιέν τη Νανσί (κ.α. 0-0) στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Άνετα νίκησε η Μονακό με 2-0 στην έδρα της Νιμ. Άνετα νίκησε 3-0 η Γκινγκάμπ στην έδρα της Ντινάν Λεόν.
Δύσκολη πρόκριση για τη Μετς με 2-1 στην έδρα της Επινάλ. Το ίδιο δύσκολα πέρασε και η Ρεν με 2-1 από την έδρα της Δουνκέρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα