Καβάνι: Τώρα ο Σουάρες είναι χαρούμενος

13:34 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ την φετινή σεζόν με τον Έντισον Καβάνι να υποστηρίζει πως ο συμπατριώτης του είναι πλέον άλλος άνθρωπος και το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται εντός στόχων τον κάνει χαρούμενο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντισον Καβάνι: "Μιλάω με τον Λουίς σχεδόν κάθε εβδομάδα και βλέπω ότι αγαπάει την ζωή στην Λίβερπουλ. Ακούγοντας τον, διαπιστώνω ότι πρόκειται για έναν διαφορετικό άνθρωπο, συγκριτικά

με την προηγούμενη σεζόν. Το καταλαβαίνεις από την φωνή του. Τώρα είναι χαρούμενος. Πάντα αγαπούσε την Λίβερπουλ, αν και τα πράγματα δεν κυλούσαν πάντα καλά στην Αγγλία, αλλά μου έχει μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο του συμπαραστάθηκαν ο σύλλογος και οι οπαδοί".
Στην συνέχεια ο Καβάνι δήλωσε: "Αυτό που ήθελε πάντα είναι να βρίσκεται σε μια ομάδα με φιλοδοξίες που θα ταιριάζουν με τις δικές του, παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικώντας τους εγχώριους τίτλους. Πλέον η Λίβερπουλ είναι εντός αυτών των στόχων και ο Λουίς είναι χαρούμενος".

Keywords
Τυχαία Θέματα