Κατσουράνης: Πρέπει να το αφήσουμε πίσω

09:30 13/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Άλκμααρ με το τελικό 2-2 να του δίνει την δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa League και τον Κώστα Κατσουράνη να υπογραμμίζει πως η ομάδα θα πρέπει να αφήσει πίσω της την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1
- Για το ματς και την πρόκριση: "Είχε καλύτερο έλεγχο (σ.σ. η Άλκμααρ) και καλύτερη εικόνα στο ματς. Κάναμε μια καλή πορεία γενικότερα, ήμασταν αήττητοι και τώρα περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο μας".
- Για το 2-2 με την Άλκμααρ: "Η γεύση ήταν γενικά καλή για την πορεία μας, το σημερινό πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Υπάρχει χρόνος μέχρι τον επόμενο αντίπαλο να συγκεντρωθούμε και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον δεν χάσαμε σήμερα απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα".
- Για την κούραση: "Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να μάθουμε να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Το αφήνουμε πίσω και θα κοιτάξουμε την πρόκριση μας από την φάση των 32".
- Για την κλήρωση: "Αν παρουσιαστούμε όπως σήμερα θα είναι δύσκολο αλλά δεν έχουμε σίγουρα τέτοιο πρόσωπο. Θέλουμε να προχωρήσουμε και θα θέλαμε μια βατή κλήρωση".

Δηλώσεις έκαναν και οι
Πόζογλου: "Ήμουν πολύ χαρούμενος που έβαλα το γκολ έστω κι αν ήταν της ισοπαλίας. Ήταν κάτι το απερίγραπτο συναίσθημα. Δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό, περίμενα να με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου και ήμουν έτοιμος. Μου είπε να είμαι όπως στην προπόνηση κι αυτό προσπάθησα να κάνω. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή ειδικά γιατί ήταν στο Europa League".
Γλύκος: "Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στους "32" του Europa League. Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο, όμως, σήμερα δεν τα καταφέραμε και αυτό μας προβληματίζει αλλά συνεχίζουμε. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε ένα σημείο όπου δεν είχαμε απειληθεί και αυτό μας αιφνιδίασε".
Για τις αποκρούσεις του: «Εκανα αυτό που έπρεπε. Συνεχίζουμε για το καλύτερο".
Σκόνδρας: "Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Πήγαμε καλά σε αρκετά διαστήματα του αγώνα. Ρισκάραμε για να βάλουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο κρατάμε το γεγονός ότι τερματίσαμε την πορεία μας στον όμιλο χωρίς να χάσουμε παιχνίδι και μείναμε αήττητοι.
Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, δεν μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο στην κλήρωση. Εάν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως πρέπει, θα μπορέσει να παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα