Κατσουράνης: Είμαι υπερήφανος

00:17 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τα δώσαμε όλα και είμαι υπερήφανους για τους πάντες. Παίζαμε με τους καλύτερους και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Οι Γερμανοί κέρδισαν δίκαια και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά με νέα παιδιά. Κάναμε προσπάθεια, η Γερμανία μας πίεσε πολύ αλλά μπορέσαμε να κάνουμε γκολ.

Στο δεύτερο γκολ που μας έβαλαν κριθήκαν

όλα. Πάντα το πιστεύαμε πάντως! Ο απολογισμός είναι μια τεράστια επιτυχία, μια συγκλονιστική επιτυχία και είμαστε περήφανοι που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι στο Euro, θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά που αποχώρησαν απο την Εθνική τον Λύμπε και τον Χαλκιά.

Και οι δύο εκτός απο μεγάλοι παίκτες είναι εξαιρετικά παιδιά και τους εύχομαι να έχουν υγεία. Τελείωσε η Εθνική ομάδα για αυτούς και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Ζήσαμε ένα όμορφο ταξίδι, σίγουρα υπάρχει μια μικρή απογοήτευση. Το να είναι η Ελλάδα στους 8 της Ευρώπης και ενώ πέρυσι τρέχαμε στα δικαστήρια για στημένα ματς, είναι κάτι που μιλάει απο μόνο του. Για εμάς είναι μια πλήρεις επιτυχημένη πορεία.

Όλα είναι πιθανά για το μέλλον μου, ίσως σταματήσω απο την Εθνική δεν μπορώ ακόμα να γνωρίζω. Έχουμε χρόνο ακόμα. Πάντως η Ελλάδα έχει λαμπρό μέλλον. Οι αμυντικοί μας είναι πιτσιρικάδες και σίγουρα όλοι οι μικροί θα πάρουν εμπειρίες. Θα ήθελα να κλείσω το κεφάλαιο Εθνική στο Παγκόσμιο της Βραζιλίας αλλά θα δούμε. Το μήνυμα είναι ο κόσμος πρέπει να είναι με την εθνική ομάδα.

Για τον Σωτήρη Νίνη του εύχομαι πλέον στην Πάρμα τα καλύτερα και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα