Κάτσε: Η κούραση φταίει

14:34 20/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δείχνει κακή εικόνα γεγονός που, σύμφωνα με τον Έργκους Κάτσε, οφείλεται στη κούραση.
Ο Αλβανός μέσος παρέλαβε το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Super League και σε δηλώσεις του τόνισε: "Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται".

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, ο Κάτσε δήλωσε: "Πιστεύω ότι οφείλεται στη κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα όταν μια ομάδα έχει συνεχόμενα παιχνίδια, έρχεται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Για αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα".
Ο Κάτσε σχολίασε και το γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δέχεται πολλά γκολ: "Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις και έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει".
Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Κάτσε δήλωσε: "Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά".
Ο Κάτσε μίλησε και για τους στόχους του ΠΑΟΚ λέγοντας πως "αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δυο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα