Κατσαβάκης: Ήμασταν βελτιωμένοι

18:41 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εν μέρει ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο 58χρονος τεχνικός τόνισε πως η Δόξα Δράμας έδειξε καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα ματς, ωστόσο δεν μπόρεσε να το συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα συμπεράσματά του από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Αρχίσαμε με στόχο να μπούμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το μηδέν. Ξέραμε

ότι ο ΠΑΟΚ αναζητούσε ένα γρήγορο γκολ για να κοντρολάρει το παιχνίδι. Μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ, υπήρχαν δύο επικίνδυνες στιγμές, κάτι απόλυτα λογικό με βάση την ποιότητα των δύο ομάδων. Πληρώσαμε την αδράνεια σε δύο στιγμές. Η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη και είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Βάντερσον. Αν μειώναμε, θα πιέζαμε περισσότερο. Δεν ήρθε το γκολ και ο ΠΑΟΚ ροκάνιζε το χρόνο. Ήμασταν βελτιωμένοι συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι, παρόλο που ορισμένα παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα».

Για την εικόνα βελτίωσης της ομάδας του: «Ναι, υπήρχε καλύτερη παρουσία, τουλάχιστον επιθετικά. Αμυντικά έχουμε ακόμη δουλειά. Πρώτο μέλημά μας είναι να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Τουλάχιστον σε επίπεδο μονομαχιών»

Για φημολογούμενη μεταγραφή του Ταραλίδη: «Ας μην πούμε ονόματα γιατί οι μάνατζερ παίρνουν ευκαιρία να διαφημίζουν τους πελάτες τους. Στα πρώτα αυτά ματς ήθελα να γνωρίσω τα παιδιά. Έχουμε ραντεβού από Τρίτη για το θέμα της ενίσχυσης. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Προσωπικά έχω συζητήσει με παίκτες που έχω συνεργαστεί, συζητήσεις έχει κάνει και ο πρόεδρος. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Το οικονομικό, η ηλικία, θα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα