Καθάρισε πρόκριση και πρωτιά η Τσέλσι

23:40 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΛΚΕ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-5
Γήπεδο: Βέλτινς Αρίνα

Πανηγυρική πρόκριση για την Τσέλσι μέσα στη Γερμανία, καθώς διέσυρε με 5-0 τη Σάλκε.

Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 2ο μόλις λεπτό ο Αζάρ έβγαλε για τον Κόστα, εκείνος έκανε το σουτ αλλά ο Φέμαν έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Και από το κόρνερ ο Τέρι έπιασε την κεφαλιά κι έκανε από νωρίς το 1-0. Η Σάλκε άγγιξε την ισοφάριση στο 13ο λεπτό, με τον Τσούπο Μότινγκ να σημαδεύει

το δοκάρι του Κουρτουά, ενώ στο29' ο Γουίλιαν μπήκε από δεξιά στην περιοχή κι έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του Φέρμαν και το 2-0 ήταν γεγονός. Στο 41ο λεπτό η Τσέλσι έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κόστα και στο 43' ο Φέρμαν απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σεσκ. Τελικά στο επόμενο λεπτό μετά από κόρνερ του Ισπανού μέσου, ο Κίρχοφ βρήκε την μπάλα και την έστειλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0.

Στο 60ο λεπτό το βολέ του Ιβάνοβιτς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 62' ο Φέρμαν απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Κόστα και στο 77', ο Σεσκ έβγαλε τρομερή κάθετη για τον Γουίλιαν, εκείνος έσπασε δεξιά για τον Ντρογκμπά, που σε κενή εστία έκανε το 4-0. Και με τη σέντρα, ο Ντρογκμπά έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά και ο Ραμίρες με κοντινή κεφαλιά έκανε το 5-0.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Κίρχοφ (46' Κλέμενς), Σαντάνα, Χέβεντες, Ουτσίντα, Αόγκο, Χέγκερ, Μπόατενγκ (63' Μέγιερ), Νοϊστάντερ, Τσούπο-Μότινγκ, Χούντελααρ

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας (79' Σίρλε), Γουίλιαν, Αζάρ, Οσκαρ (75' Ραμίρες), Ντιέγκο Κόστα (66' Ντρογκμπά)

Keywords
Τυχαία Θέματα