«Καθάρισε» ο Πανθρακικός

22:18 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πανθρακικός νίκησε με το εμφατικό 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Κομοτηνή και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το ματς

Ο Πανθρακικός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ανέλαβε τα ηνία και ευτύχισε πολύ νωρίς να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 5' ο Λουσέρο μπήκε στην περιοχή από αριστερά, η άμυνα του Απόλλωνα απομάκρυνε την μπαλιά του πάνω στον Τζάνη και αυτός με δυνατό σουτ

από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Η διαφορά στο σκορ όμως δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο ημίχρονο χάρη στις επεμβάσεις του Γιουμάγια ο οποίος σταμάτησε δύο φορές τον Λουσέρο (31', 40') και μία τον Χρήστου (35').
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό, ενώ ο Απόλλων απειλούσε με αντεπιθέσεις. Στο 65' όμως ο Ντιαλό ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σαρακατσάνο και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο Κατσίκης ευστόχησε και μείωσε σε 2-1. Μάλιστα ο Απόλλων παραλίγο να «παγώσει» το γήπεδο της Κομοτηνής, αλλά ο Ντιαλό δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτσόπουλο. Ο Πανθρακικός φρόντισε να επισφραγίσει την πρόκριση στους «8», και στο 80' ο Βαϊρουά με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1. Το... κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης έβαλε ο Λουσέρο στο 86', γράφοντας το τελικό 4-1.
Στην επανάληψη,

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (63' Μίνγκας), Γωνιάδης (75' Παπαδόπουλος), Λουσέρο, Κοντογουλίδης (75' Βαϊρουά).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Κωνσταντίνου (78' Καμαρά), Λεοντίου, Κατσίκης, Διαμάντης (71' Μανιάς), Καραδέμητρος, Ντιαλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα