«Καθάρισε» ο Παναθηναϊκός

20:15 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Φάση των «8»
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 4-0 (Ατζαγκούν 48', Μπαϊράμι 57, Μπεργκ 74', 89') τον Ολυμπιακό Βόλου στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό και «καθάρισε» την υπόθεση

πρόκριση.

Το ματς

Οι παίκτες του Αναστασίου μπήκαν φορτσάτα στο παιχνίδι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα χαμένο τετ α τετ του Μπεργκ. Πίεσαν πολύ ψηλά την ομάδα του Βόλου και κατάφεραν να την κλείσουν στα καρέ της. Παρά ταύτα έμεναν ημιτελείς οι προσπάθειες είτε από άσχημα τελειώματα είτε από υπερπροσπάθεια του τερματοφύλακα και των αμυνομένων του Ολυμπιακού Βόλου. Το ημίχρονο έκλεισε με πολλές φωνές για τον διαιτητή Κουκουλάκη ο οποίος δεν κατελόγισε πέναλτι σε τράβηγμα του Μπεργκ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» πέτυχαν τέσσερα γκολ, είχαν ένα δοκάρι και πολλές τελικές προσπάθειες σε ένα ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου. Αρχικά, ο Ατζαγκούν με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ μΜπαϊράμι με αριστερό σουτ πριν πέσει η μπάλα στο έδαφος έγραψε το 2-0 σκοράροντας για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Ενώ στο 89' ο Καρέλης με πλασέ έγραψε το τελικό 4-0΄.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (71' Πράνιτς), Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (69' Καρέλης), Μπεργκ (77' Κλωναρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Γιαλούσης, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Ολίσε (51' Δεινόπαπας), Πινδώνης (70' Κριστόμπαλ), Μπρέσκα, Κατσίκης (83' Καπετάνος), Γκούρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα