Τίποτα δεν την σταματά…

16:40 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΠΡ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 0-2
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Μόνο με θαύμα θα χάσει τον φετινό τίτλο η Μάντσεστρ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι»νίκησαν με 2-0 την ΚΠΡ, πέτυχαν έτσι το 4ο συνεχόμενο τρίποντό τους και οδηγούν την κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ από απόσταση ασφαλείας. Με το ένα πόδι στην Τσάμπιονσιπ η ΚΠΡ.

Στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Νάνι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 16'

ο Σέζαρ απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Τσικαρίτο. Δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Μεξικανού δεν βρήκε στόχο αλλά στο 23' ο Ράφαελ με τρομερό σουτ έκανε το 1-0 για τη Γιουνάιτεντ. Στο 36ο λεπτό ο Σέζαρ είπε όχι σε σουτ του Φαν Πέρσι, ενώ στο 42' η κεφαλιά του Βίντιτς μετά από το φάουλ του Γκιγκς, έξυσε το δοκάρι της ΚΠΡ.

Στο 64ο λεπτό ο Ντε Χέα απέκρουσε το συρτό σουτ του Ρεμί, ενώ στο 75' ο Χιλ έκοψε φανταστικά πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ρούνεϊ. Το 2-0 για τη Γιουνάιτεντ έκανε στο 80'΄ο Γκιγκς με όμορφο πλασέ μετά από αντεπίθεση στο 999ο παιχνίδι. Στο 81' ο Μ'Μπιά πρόλαβε προ του Ρούνεϊ, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γκιγκς έξυσε το δοκάρι του Σέζαρ.

ΚΠΡ: Σέζαρ, Μποσίνγκουα, Σαμπά, Χιλ, Τραορέ, Εμπιά, Τάουνσεντ (73' Χόιλετ), Μακί, Γκρανέρο (46' Τζένας), Τααράμπτ, Ζαμόρα (61' Ρεμί)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Γιάνγκ (68' Βαλέντσια), Νάνι, Τσικαρίτο (61' Ρούνεϊ), Φαν Πέρσι (41' Γουέλμπεκ)

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 2-1
Γήπεδο: Emirates

Ζωντανή στη μάχη για το σεντόνι έμεινε η Άρσεναλ που κέρδισεμε 2-1 την Άστον Βίλα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Άρσεναλ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. ο Μπέικερ δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα από τα καρέ της ομάδας του και ο Καθόρλα με συρτό σουτ, έκανε το 1-0. στο 9' ο Σέζνι έπεσε κι έδιωξε το σουτ του Αγκμπονλαχόρ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 14' δεν βρήκε την μπάλα μετά από σέντρα του Μπεντεκέ. Στο 23' ο Σέζνι απέκρουσε νέο σουτ από τν Ν'Ζόγμπια αυτή τη φορά, ενώ στο 38' ήταν η σειρά του Γκουζάν να πει όχι σε σουτ του Ζιρού.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Κλαρκ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 50' ο Ζιρού βιάστηκε και αστόχησε από καλή θέση. Στο 64' ο Γάλλος φορ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μετά από σέντρα του Τζέκινσον και στο 67' ο Βάινμαν με συρτό σουτ από μακριά έφερε στα ίσα το ματς. Η Άρσεναλ πίεσε από εκεί και πέρα και πήρε τη νίκη χάρη στο 2ο γκολ του Καθόρα στο 84'. Ο Μονρεάλ έκανε την σέντρα από αριστρά και ο Καθόρλα με προβολή έγραψε το 2-1.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Τζένκινσον (75' Ποντόλσκι), Μερτεζάκερ, Βερμάλεν, Μονρεάλ, Ντιαμπί (61' Ράμσεϊ), Γουίλσιρ, Γουόλκοτ (90+1' Κονσιελνί), Αρτέτα, Καθόρλα, Ζιρού

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Κλαρκ, Μπέικερ, Μπένετ, Γουέστγουντ (71' Ελ Αχμαντί), Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ, Βάνμαν, Ν'Ζόγμπια (83' Ντόκινς), Μπεντεκέ

ΝΟΡΙΤΣ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-1
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Αυτοκτόνησε η Έβερτον που κέρδισε τη Νόριτς ως το 84' και τελικά έχασε με 2-1.

Στο 5ο λεπτό ο Σνόντγκρας έκανε το σουτ, με τον Χάουαρντ να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 8' ο Γέλαβιτς κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή, έκανε και το σουτ αλλά ο Μπαν απομάκρυνε εντυπωσιακά. Στο 21' ο Τέρνερ έβαλε την κόντρα σε σουτ του Φελαϊνί, αλλά στο 39' μετά από σέντρα του Μπέινς, ο Οσμάν έβαλε μπροστά στο σκορ την Έβερτον.
Στο 53' ο Γέλαβιτς δεν πρόλαβε την μπάλα μετά από σέντρα του Πίενααρ, ενώ στο 60' ο Χάουρντ απομάκρυνε το γυριστό του Καμαρά. Στο 68ο λεπτό η κεφαλιά του Καμαρά δεν βρήκε στόχο, αλλά ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 84' έκανε το 1-1. η Νόριτς δεν τα παράτησε και πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Χολτ στο 90+4' μεσουτ από κοντά.

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Ρ.Μάρτιν, Τζόνσον, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Χόουσον, Χολτ, Σνόντγκρας, Χούλαχαν (73' Πίλκινγκτον), Γαρίδο, Μπέκιο (58' Καμαρά)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόλμαν, Γιαγκέλκα, Ντεστάν, Μπέινς, Γκίμπσον, Όσμαν, Νέισμιθ, Φελαϊνί, Πίεναρ (86' Οβιέδο), Γέλαβιτς (79' Μιραλάς)

ΡΕΝΤΙΝΓΚ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 0-3
Γήπεδο: Μαντέτσκι

Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Ρέντινγκ, μετά από την εντός έδρας ήττα που υπέστη με 3-0 από τη Γουίγκαν.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Φεντερίτσι είπε όχι σε σουτ του Ντι Σαντό, ενώ στο 5' η κεφαλιά του Ακπάν πέρασε μόλις άουτ. Στο 13' το σουτ του Κεμπέ σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αλ Χαμπσί, ενώ στο 24' ο Σάρνερ πρόλαβε κι έκοψε προ του Πογκρέμπνιακ. Στο 39' ο Φεντερίτσι σταμάτησε το σουτ του Κονέ, αλλά στο 43' ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τη Γουίγκαν. Μάλιστα στο 45+1' ο Κονε διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και τα δικά του, καθώς, νίκησε τον Φεντερίτσι από κοντά μετά από εξαιρετική πάσα του Μποσεζούρ.

Η Γουίγκαν μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47' ο Φιγκερόα έπαιξε το ένα δύο με τον Ντι Σαντό και πλάσαρε όμορφα τον Φεντερίτσι για το 3-0. Στο 55' τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα για τη Ρέντινγκ, που έχασε με κόκκινη κάρτα τον Πογκρέμπνιακ, ενώ στο 67' ο Ντι Σαντό δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή. Στο 73' το σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ, ενώ στ 76' ο Φεντερίτσι απέκρουσε το πλασέ του Φιγκερόα.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Χαρτ, Μαριάπα, Μόρισον, Κέλι, Κεμπέ (61' Χαντ), Λέιτζεργουντ, Καρακάν (70' ΜακΚλίαρι), ΜακΆνουφ, Ακπάν (46' Λε Φοντρ), Πογκρεμπνιάκ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Μπόις (82' Αλκαράς), Κάλντγοευλ, Φιγκερόα, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Σάρνερ, Μαλόνεϊ, Μποσαζούρ, Κονέ, Ντι Σάντο (74' Γκόμες)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 2-1
Γήπεδο: Χόθορνς

Ευρώπη βλέπει ξανά η Γουέστ Μπρομ μετά από τα νίκη της με 2-0 επί της Σάντερλαντ

Στο 23ο λεπτό η κεφαλιά του Λουκάκου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Φλέτσερ σταμάτησε στο δοκάρι της Γουέστ Μπρομ. Στο 28ο λεπτό το σουτ του Μουλούμπου δεν βρήκε στόχο, αλλά στο 35' ο Λουκάκου με πέναλτι, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γουέστ Μπρομ. Στο 45' ο ΜακΌλεϊ σταμάτησε με το χέρι το σουτ του Τζόνσον, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε το πέναλτι.

Στο 50' ο Μουλούμπου έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Σεσενιό, ενώ στο 63' ο Λουκάκου έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τη Γουέστ Μπρομ. Στο 64' ο Βέλγος φορ αστόχησε πάλι από καλή θέση, αλλά στο 74' με τρομερή ενέργεια και δυνατό σουτ έκανε το 2-0. το μόνο που κατάφερε η Σάντερλαντ ήταν μα μειώσει με όμορφο πλασέ του Σεσενιό στο 79ο λεπτό.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίντζγουελ, Μόρισον (84' Φόρτσιουν), Γιάκομπ, Μουλούμπου, Μπραντ, Λονγκ (66' Ντόρανς), Λουκάκου (87'Οντεμβίγκι)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Γκάρντνερ, Ο' Σέι, Μπραμπλ, Κόλμμακ, Λάρσον, Τζόνσον (76' ΜακΛίν), Σεσενιό, Εντιαγιέ, Γκρέιαμ, Φλέτσερ

ΦΟΥΛΑΜ- ΣΤΟΟΥΚ: 1-0
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Φούλαμ κόντρα στη Στόουκ και πλέον καθάρισε την παραμονή.

Στο 7ο λεπτό ο Γουόλτερς μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο, ενώ στο 9' το κοντινό πλασέ του Μπερμπάτοφ δεν βρήκε ούτε κι αυτό στόχο. Στο 11' ακυρώθηκε γκολ της Φούλαμ, ενώ στο 44' ο Σίντγουελ έκανε το ένα δύο με τον Ντεζάγκα, σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Τεικά το γκολ για τη Φούλαμ ήρθε στο 45+2' καθώς ο Μπερμπάτοφ με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπέγκοβιτς.

Η Στόουκ είχε την ευκαιρία να φέρει στα ίσα το ματς στο 56', αλλά ο Σβάρτσερ απέκρουσε το πέναλτι του Γουόλτερς, ενώ στο 59' ο Μπέγκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπερμπάτοφ. Στο 77' οι Μπερμπάροφ και Σίντγουελ έχασαν μοναδική ευκαιρία να καθαρίσουν τα ματς.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίτερ, Χάνγκελαντ, Σεντέρος, Ρίισε, Ντεζάγκα, Καραγκούνης (81' Μπερντ), Σίντγουελ, Νταφ (86' Εμάνουελσον), Ρουίζ, Μπερμπάτοφ (90+1' Πέτριτς)

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Σότον, Σόουκρος, Χουτ, Γουίλσον, Γουόλτερς, Γουίλαν, Κάμερον (51' Ζερόμ), Ενζονζί, Εθέρινγκτον (24' Σι), Κράουτς (69' Τζόουν)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα