Καθάρισε ο Αμπέιντ για ΠΑΟ

21:26 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 17η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Στυλιάρας

Με πρωταγωνιστή τον Αμπέιντ ο ΠΑΟ επικράτησε 2-1 της Ξάνθης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Καλό το ματς

με μεγάλες φάσεις και τους "πράσινους" να κατεβαίνουν με νεανική ενδεκάδα.

Η Ξάνθη "πάγωσε" το γήπεδο όταν στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το σουτ του Τριάδη. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και αφού είχε μια καλή φάση με τον Κλωναρίδης στο 18' κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20'. Μέντες, Ντίνας και Αμπέιντ συνδυάστηκαν πολύ όμορφα με τον τελευταίο να κάνει με πλασέ το 1-1. Στο 36' ο Αμπέιντ έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

Ο Αλγερίνός όμως στο 54' με ένα τρομερό σουτ βρήκε στόχο και έκανε το 2-1 για τους "πράσινους". Κακό το ματς από εκεί και πέρα. Ο Ντίνας σκόραρε στο 74' αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία. Πέντε λεπτά μετά η Ξάνθη άγγιξε την ισοφάριση όταν μετά το σουτ του Μάνταου ο Κοτσόλης έχασε την μπάλα αλλά στη συνέχεια σταμάτησε τον Σολάρι ο οποίος πλάσαρε εξ επαφής. Στο 81' ο ΠΑΟ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Κλωναρίδη αρχικά να μην μπορεί να πλασάρει τον Τσέμα σε τετ α τετ και τον Αμπέιντ στη συνέχεια να σουτάρει πάνω στα σώματα. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90' οι "πράσινοι" είχαν δοκάρι με τον Ντίνα.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83'Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες (73'Δώνης), Αμπέιντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης (73'Πράνιτς).

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ.Μάουρερ): Τσέμα, Παΐτο, Μπαξεβανίδης, Ντε Γκουζμάν (85'Σουάρες), Τριάδης, Σολτάνι, Κάλβο (73'Σολάρι), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Βάλλας, Ντιέ (57'Μάνταλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα