«Καθάρισε» και περιμένει τους Μαδριλένους

07:47 9/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΛΤΣΕ 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: "ΚΑΜΠ ΝΟΥ"

Νίκη με ευρύ σκορ προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία, μετά τη... φουρτούνα που ακολούθησε της ήττας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ήθελε η Μπαρτσελόνα και το πέτυχε επικρατώντας 5-0 της Έλτσε με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να "καθαρίζει" από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση-πρόκριση.

Μέσι και Νεϊμάρ ξεκίνησαν βασικοί με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει το σκορ στο 34ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Λουίς Σουάρες διπλασίασε τα τέρματα για τη Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να ευστοχεί σε χτύπημα πέναλτι για το 3-0. Άλλα δυο γκολ για τη Μπαρτσελόνα στην επανάληψη με τον Άλμπα (55') και τον Νεϊμάρ (59') για το τελικό 5-0.
Η ρεβάνς στην έδρα της Έλτσε, την επόμενη εβδομάδα, αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Μπαρτσελόνα να στρέφει τη προσοχή της στον επόμενο αντίπαλο που θα είναι είτε η Ατλέτικο Μαδρίτης είτε η Ρεάλ Μαδρίτης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ (75' Σέρτζι Σαμπέρ), Τζόρντι Άλμπα (60' Αντριάνο), Μαστσεράνο, Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μέσι, Νεϊμάρ (66' Πέδρο), Λουίς Σουάρες.
ΕΛΤΣΕ: Ταϊτόν, Σουάρεθ, Αντία, Ντομίνγκο (73' Φραγκαπάνε), Πελεγκρίν, Αλμπάκαρ, Λομπάν, Φαΐρ, Πάσαλιτς, Χερέρα (60' Γιόναθας), Κόρο (60' Ααρόν)

Keywords
Τυχαία Θέματα