«Καθάρισε» εύκολα τον ΟΦΗ η Ξάνθη

21:24 5/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ: 3-0 (1-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Αρένα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

Παππάς

Το τρίτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου πήρε η Ξάνθη που επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ. Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και στο 18' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σολτάνι. Επτά λεπτά κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαραθιανού. ο Κλέιτον το εκτέλεσε και έκανε το 2-0. Πολύ κακό το δεύτερο μέρος με την Ξάνθη να είναι ικανοποιημένη από το σκορ και τον ΟΦΗ να έχει αποδεχθεί τη μοίρα του. Στο 77' ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή και ενώ ανατράπηκε από δύο παίκτες της Ξάνθης ο διαιτητής, που ήταν μπροστά στη φάση, δεν έδωσε πέναλτι. Στο 83ο λεπτό ο Αγριμάκης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κλέιτον. Δύο λεπτά μετά ο Σολτάνι με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-0.

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο (63'Φλίσκας), Βασιλακάκης (71'Παπαστεργιανός), Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον (86'Βάλτες), Καπετανος,

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Δαμιανάκης Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Μαραθιανός, Φαζός, Μακρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα