Κάποιος να τη σταματήσει

15:26 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Στις νίκες επέστρεψε η Λάτσιο που επικράτησε με 2-0 της Κάλιαρι.

Στο 12ο λεπτό ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Σάου, ενώ στο 15' το πλασέ του Καντρέβα έφυγε λίγο άουτ. Στο 38ο λεπτό, ο Αγκάτσι απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Άντερσον.

Η Λάτσιο μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Κλόζε άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55' ο Καντρέβα με πέναλτι, έγραψε το 2-0. Στο 65ο λεπτό ο Κλόζε έχασε απίστευτη ευκαιρία να κάνει το 3-0.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Περεϊρίνια, Νοβαρέτι (46' Σιανί), Τσάνα, Μπίλια,

Ονάζι, Άντερσον (87' Καβάντα), Καντρέβα, Έντερσον (46' Κλόζε), Περέα

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Περικό (44' Πιζάνο), Ροσετίνι, Αστόρι, Κόντι, Μούρου, Ναϊνγκολάν, Καμπρέρα (70' Κόσου), Ντεσένα, Σάου (59' Πινίγια), Ιμπαρμπό.

ΠΑΡΜΑ- ΜΙΛΑΝ: 3-2
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για τη Μίλαν, που γνώρισε την ήτα με 3-2 από την Πάρμα.

Η Πάρμα αιφνιδίασε τη Μίλαν και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Παρόλο, μετά από ασίστ του Μπιαμπιανί, ενώ στ 26' και στο 32' οι Κασάνο και Πόλι αστόχησαν από καλές θέσεις. Η Πάρμα διπλασίασε τα τέρματά της στο 45ο λεπτό με τον Κασάνο, ο οποίος πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στην επανάληψη, πίεσε και στο 61ο λεπτό μείωσε με τον Μάτρι, μάλιστα στο 63' ο Σιλβέστρ με προβολή μετά από σέντρα του Σαπάτα, έκανε το 2-2. Η Πάρμα πήρε τη νίκη με γκολ του Παρόλο στο 90+5'.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Φελίπε (76' Μπεναλουανέ), Λουκαρέλι, Μπιαμπιανί, Γκαργκάνο, Μαρκιόνι, Παρόλο, Γκόμπι, Κασάνο (73' Ρόζι), Αμάουρι (64' Σανσόνε).

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριε, Αμπάτε, Σαπάτα, Σιλβέστρ, Κονστάντ, Πόλι (52' Κακά), Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Μπίρσα, Μπαλοτέλι (52' Μάτρι), Ρομπίνιο (88' Σαπονάρα).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΡΟΜΑ: 0-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Την ξέφρενη πορεία της συνέχισε η Ρόμα, που πέρασε και από την έδρα της Ουντινέζε με 1-0 κι έκανε το απόλυτο 9Χ9.

Μόλις στο 3ο λεπτό, η Ουντινέζε είχε δοκάρι με τον Μουριέλ, ενώ στο 9' το πλασέ του Φλορέντζι έφυγε λίγο άουτ. Στο 18' ο Ντε Σάνκτις είπε όχι σε σουτ του Μουριέλ, ενώ στο 21' το σουτ του Μπαλτζαρέτι κόπηκε από τον Νάλντο.

Το ματς δεν είχε ρυθμό στην επανάληψη και μάλιστα στο 65ο λεπτό η Ρόμα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαϊκόν. Παρόλα αυτά, οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε γκολ του Μπράντλεϊ στο 83ο λεπτό. Ο Στρούτμαν έστρωσε στον Αμερικανό που με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κελάβα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ερτό (75' Μπάστα), Ντανίλο, Νάλντο, Περέιρα, Πίντζι, Μπαντού, Λατσάρι (85' Μαϊκοσουέλ), Σίλβα, Μουριέλ (90' Ρανέγκιε), Ντι Νατάλε.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενάτια, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (68' Τοροσίδης), Στρούτμαν, Φλορέντζι (62' Μαρκίνιο), Λιάγιτς Μποριέλο (77' Μπράντλεϊ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΤΖΕΝΟΑ: 2-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Στις νίκες επέστρεψε η Γιουβέντους που επικράτησε εύκολα μες 2-0της Τζένοα.

Στο 2' και στο 6' ο Γιορέντε αστόχησε από καλές θέσεις, ενώ στο 13' ο Πουτζιόνι απέκρουσε δύο νέα προσπάθειες του Ισπανού φορ. Η Γιουβέντους είχε δοκάρι στο 19ο λεπτό σε σουτ του Βιδάλ, ενώ στο 21' η κεφαλιά του Κιελίνι έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στο 22ο λεπτό η Γιουβέντους κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι (ίσως ήταν εκτός περιοχής) και ο Βιδάλ από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά, ο Περίν απομάκρυνε εντυπωσιακά το πλασέ του Πίρλο, ενώ στο 36' ο Τέβες με τρομερή προσποίηση και σουτ έκανε το 2-0.

Στο 52ο λεπτό ο Περίν πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Τέβες και Γιορέντε, ενώ στο 72' το σουτ του Γιορέντε έφυγε λίγο άουτ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ίσλα, Βιδάλ (87' Παντοΐν), Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα (73' Ντε Τσέλιε), Τέβες, Γιορέντε (75' Τζιοβίνκο).

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Αντνίνι, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Μαρκέζε, Βρσάλικο, Μπιοντίνι, Κούτσκα, Μπερτολάτσι (79' Σεντουριόν), Αντονέλι (46' Φετφατζίδης), Τζιλαρντίνο (46' Κονατέ).

ΚΙΕΒΟ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Φιορεντίνα που επικράτησε με 2-1 μέσα στην έδρα της Κιέβο.

Στο 4ο λεπτό, ο Χοακίν βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 13' μετά από σέντρα του Ντραμέ, ο Σάβιτς δεν έδιωξε σωστά και ο Σέζαρ με σουτ έκανε το 1-0 για την Κιέβο. Στο 29' η κεφαλιά του Θερό, πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 45' η Φιορεντίνα έφερε στα ίσα το ματς με τον Κουαδράδο.

Οι «βιόλα» γύρισαν το ματς στο 64ο λεπτό με ακόμη ένα γκολ του Κουαδράδο, ο οποίος έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 90+1'.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Κλέιτον, Σέζαρ, Ντραμέ, Φρέι, Ραντοβάνοβιτς (8' Σαμάσα), Μπεντιβόλιο (78' Πελισιέ), Εστιγκαρίμπια (70' Σέστου), Χετεμάι, Παλόσκι, Θερό.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Σάβιτς, Ροντρίγκες, Ρονκάλια, Ακουϊλάνι (77' Βάργκας), Βαλέρο, Κουαδράδο, Πισάρο, Πασκουάλ, Ρόσι (85' Βεσίνο), Χοακίν (58' Μάτος).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΛΙΒΟΡΝΟ: 1-0
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα

Επιτέλους νίκη για την Μπολόνια, που επικράτησε με 1-0 της Λιβόρνο και πανηγύρισε το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Η Μπολόνια μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Τσεχ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κρέσπο πετάχτηκε μπροστά από δύο αμυντικούς κι εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 6ο λεπτό το σουτ του Έμερσον πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 65' ο Μπάρντι απέκρουσε την κεφαλιά του Κονέ.

Στο 69ο λεπτό ο Μπάρντι είπε όχι ξανά σε κεφαλιά του Ντιαμάντι, ενώ στο 77' τα πλασέ του Σιλιγκάρντι έφευγε μόλις άουτ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Νατάλι, Μαντοβάνι, Σόρενσεν, Κονέ, Λασάλτ (79' Πέρες), Τσεχ (46' Μορλέο), Κριν, Κρέσπο (54' Γκάρικς), Ντιαμάντι, Κριστάλδο.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Κετσερίνι, Ντάνκαν (53' Πιτσίνι), Λούκι, Μπιαγκιάντι, Σκιαταρέλα, Μπαγιέ (82' Μπόρχα), Εμεγκαρά (46' Σιλιγκάρντι), Παουλίνιο.

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 0-0
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Στο 0-0 κόλλησαν Κατάνια και Σασουόλο σε ένα κακό ματς.

Στο 18ο λεπτό ο Πέγκολο είπε όχι σε κεφαλιά του Πλασίλ, ενώ η επόμενη φάση στο ματς δημιουργήθηκε στο 86ο λεπτό, όταν ο Ζάζα έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Ίζκο, Ρολίν, Γκιόμπερ, Μπιράγκι, Ταχτσίδης (70' Γκουαράντε), Πλασίλ, Αλμιρόν, Κάστρο, Κέκο (55' Λόπες), Μπεργκέσιο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Αντέι, Μπιάνκο, Μαρτζοράτι (41' Ακέρμπι), Μαγκνανέλι, Μισιρόλι, Κούρτιτς, Σκελότο, Λόνγκι, Μπεράρντι (60' Λαρίμπι), Φλόρες (77' Ζάζα).

ΝΑΠΟΛΙ- ΤΟΡΙΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Νάπολι επί της Τορίνο, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ με πέναλτι.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς και στο 13ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να κάνει το 1-0 από τα 11 μέτρα. Οι «παρτενοπέι» συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν και 2ο γκολ στο 32' ξανά με πέναλτι του Ιγκουαΐν.

Στην επανάληψη η Νάπολι έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον Παντέλι να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις και να κρατά το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο 86ο λεπτό η Τορίνο έμεινε με10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπάσα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Αρμέρο, Αλμπιόλ, Φερνάντες, Ντζεμαϊλί, Ινλέρ, Μέρτενς (75' Πάντεφ), Χάμσικ (80' Ζαπάτα), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (68' Καγιεχόν).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Νταρμιάν, Γκλικ, Μορέτι, Γκάτσι (46' Μπάσα), Μπελόμο, Βίβες, Ντ'Αμπρόζιο (62' Μαξίμοβιτς), Μασιέλο, Τσέρτσι (46' Μετζιορίνι), Μπαρέτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα