Κάρολ: Μεγάλο κίνητρο η συμμετοχή στο EURO 2016

10:58 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρία παιχνίδια στη προκριματική φάση του EURO 2016, η Βόρειο Ιρλανδία έχει ισάριθμες νίκες με τον Ρόι Κάρολ να ονειρεύεται τη συμμετοχή του στα τελικά της Γαλλίας σημειώνοντας πως αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο.
Η Βόρειος Ιρλανδία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρουμανία και σε δηλώσεις του ο 37χρονος τερματοφύλακας τόνισε: "Θα είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

να φτάσουμε στα τελικά του EURO 2016. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε μεγάλο τουρνουά. Κοιτάζω το παράδειγμα του Ράιαν Γκιγκς που δεν έπαιξε ποτέ σε μεγάλο τουρνουά των εθνικών ομάδων.
Θα είναι υπέροχα σε 20-30 χρόνια να κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου και να θυμάμαι ότι έπαιξα στο EURO 2016. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμένα. Επίσης, είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας που ονειρεύονται να φτάσουμε στα τελικά και είναι υπέροχο όταν τους ακούς να μιλάνε για αυτό.
Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε μόνο το παιχνίδι με τη Ρουμανία και τίποτα περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί που πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε να έχουμε 10 ή 12 βαθμούς μετά τη λήξη του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα