Καρνέζης: Όνειρο ένα Μουντιάλ με την Εθνική

16:56 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Από μικρό παιδί ο Ορέστης Καρνέζης ονειρευόταν να πάει σε ένα Μουντιάλ με την εθνική ομάδα όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ενώ αναφέρθηκε και στην εξέλιξη που παρουσιάζει ο Κώστας Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας, Ορέστης Καρνέζης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "ΓΚΟΛ

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ"
- Για την πρόκριση στο Μουντιάλ: Είναι ένα όνειρο ένα Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα. Το ονειρευόμουν κι εγω από μικρός να είμαι σε μία τέτοια διοργάνωση.
- Για τον Γιώργο Καραγκούνη: Την ήθελε πολύ την πρόκριση αυτή ο Καραγκούνης όπως όλοι μας. Ο Γιώργος είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική, έχει γραφτεί στην ιστορία και είναι αξεπέραστος σε συμμετοχές. Νομίζω πως οι τίτλοι του τα λένε όλα. Την χάρηκε σαν μικρό παιδί την πρόκριση αυτή και νομίζω θα είναι σταθμός για όλους μας η συμμετοχή αυτή.
- Για τον Φερνάντο Σάντος: Είναι χρόνια στην Ελλάδα, και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του. Καταλαβαίνει την ελληνική νοοτροπία, εμπιστεύεται σγκκριμένους ποδοσφαιριστές και αυτό βοηθάει ώστε να περάσει την δική του φιλοσοφία. Την ένιωσα την εμπιστοσύνη του και είναι πολύ σημαντικό αυτό, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ και δίνω τον καλύτερο εαυτό και νομίζω τα πηγαίνουμε καλά.
- Για το γεγονός ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του: Και πολλά παιχνίδια να έχεις μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος. Και η κριτική εκ των υστέρων στο ποδόσφαιρο είναι εύκολη. Θα μπορούσα να αντιδράσω καλύτερα στο γκολ, αλλά δουλεύω και συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.
- Για τον Μιχάλη Σηφάκη και τον ανταγωνισμό: Ανταγωνισμός υπάρχει και θα πρέπει να υπάρχει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπαρχει σεβασμός και αγάπη αλληλοβοήθεια. Άλλωστε ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει
- Για την κλήρωση και αν θα ήθελε μεγάλο αντίπαλο όπως η Βραζιλία: Θα ήταν ωραία μία τέτοια κλήρωση αλλά νομίζω όλες οι ομάδες που θα είναι εκεί είναι δυνατές. Μακάρι να αγωνιστούμε και με μεγάλες ομάδες του ποδοσφαίρου για όλους μας είναι παιχνίδια ζωής, να τα χαρούμε και να τα δώσουμε ολα.
- Για το πως θα χαρακτήριζε την Εθνική: Είναι σφιχτή ομάδα που αμύνεται με καλό τρόπο και δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Πρέπει να φτύσεις αίμα για να νικήσεις την Εθνική. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε μόνο μίαα ήττα τα δύο τελευταία χρόνια, και πλέον συγκαταλεγόμαστε στις μεγάλες ομάδες.
- Για τον Μήτρογλου: Γίνεται όλο και καλύτερος έχει τεράστια εξέλιξη και πολύ ποιότητα και μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο. Πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά φέτος και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.
- Για τον Παναθηναϊκό: Δεν τον έχω δει σε όλα τα ματς αλλά είναι καλός πολύ βελτιωμένος με πέρσι. Το προπονητικό τιμ τα πάει καλά παρά την αμιφσβήτηση και χαίρομαι για την ομάδα και μακάρι να βγει στην Ευρώπη.
- Για τον Καπίνο: Είναι ένας παίκτης με ταλέντο όντας ανέτοιμος να διαχειριστεί το ντόρο που έγινε τότε. Χρειάζεται να είναι προσγειωμένος, έχει πολύ ταλέντο και νομίζω θα τα καταφέρει. Η κριτική είναι λογικό να γίνεται παρότι εδώ στην Ελλάδα ξεφεύγει και σου χρεώνουν πράγματα που δεν είσαι υπεύθυνος.
- Για τον Ρομπέρτο: Τα πάει πολύ καλά ειδικά στην Ευρώπη. Δείχνει ότι είναι δουλεμένος έχει ισπανική βάση και μακάρι ο Ολυμπιακος να τον εχει για αρκετό καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα