Καρνέζης: Από την διάλυση, στο Τσάμπιονς Λιγκ

11:06 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η παρθενική εμφάνιση του Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι συνδυάστηκε με την εκτός έδρας νίκη των "πράσινων" επί της Μάδεργουελ με 2-0 με τον νεαρό τερματοφύλακα να υπογραμμίζει πως εκεί που πριν λίγο καιρό η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν την διάλυση τώρα είναι ένα βήμα πριν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καρνέζης στους εκπροσώπους του Τύπου
Αρχικά τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη μου παρουσία στην Ευρώπη εξελίχθηκε έτσι το παιχνίδι. Είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, που μου προσφέρει αυτή την δυνατότητα να παίξω σε τέτοιους αγώνες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την νίκη επί της Μάδεργουελ. Κάναμε όλοι μας μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο".
- Δεν ήταν πάντως τόσο εύκολο το ματς όσο δείχνει το 2-0. Οι Σκοτσέζοι έδειξαν ότι είναι μία μαχητική ομάδα, σας δυσκόλεψε στο β' μέρος και ο καιρός, αλλά το πήγατε πολύ καλά το παιχνίδι...
"Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα ματς που μπορείς να πεις ότι θα περάσω άνετα. Και εμείς μην ξεχνάτε ότι είμαστε από την προετοιμασία, χωρίς πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας για να έχουμε βρει ρυθμό και να βρισκόμαστε καλύτερα. Πάντως δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά, είχαμε αποτελεσματικότητα ως ομάδα, ενώ κάναμε και άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ. Με την ίδια σοβαρότητα και διάθεση πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι...".
- Εάν δεν γίνει κάτι... συνταρακτικό στη ρεβάνς και πάρει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση τι άλλο περιμένετε από εκεί και πέρα για τη φετινή ευρωπαϊκή σας συνέχεια;
"Πρώτα από όλα είναι πολύ σημαντικό το ότι θα παίξουμε στην Ευρώπη. Και πρέπει να σταθούμε σε αυτό ειδικά μετά δεδομένα που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό. Την μια στιγμή η ομάδα ήταν έτοιμη να διαλυθεί και την άλλη είμαστε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και για εμάς τους παίκτες και για την διοίκηση και για τον κόσμο. Θα έρθουν κάποια έσοδα στην ομάδα, θα... ανασάνει οικονομικά στην δύσκολη φάση που βρίσκεται. Θα είναι ό,τι καλύτερο να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".
- Μετά την κλήρωση και λόγω αυτών των οικονομικών προβλημάτων που είπες, έβλεπες πίεση στα πρόσωπα των συμπαικτών σου στην Παιανία; Διότι κακά τα ψέματα σ' αυτή τη φάση η ομάδα, οι παίκτες, είναι εκείνοι που θα πρέπει να φέρουν... χρήματα στην ομάδα;
"Όπως έχει πει και ο προπονητής μας, πρέπει να παράγεις για να μπορείς να φέρεις και έσοδα στο σύλλογο, προκειμένου να πληρώνονται και οι παίκτες. Αυτό εξυπακούεται, σε οποιαδήποτε δουλειά και αν είναι κάποιος. Αν φέρεις έσοδα, θα πληρωθείς κιόλας. Από εκεί και πέρα, όλοι μας ξέρουμε πού βρισκόμαστε, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Ο καθένας είναι ώριμος και υπεύθυνος να τα καταφέρει καλά".
- Την ομάδα σε σχέση με πέρσι πω
Keywords
Τυχαία Θέματα