Καραγκούνης: Με πίστη και πάθος

13:52 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Καραγκούνης αφού παραδέχτηκε πως είναι πολύ δύσκολο η Εθνική Ελλάδας να επαναλάβει ό,τι το 2004 σημείωσε πως η πίστη και το πάθος των διεθνών υπερισχύουν των όποιων μειονεκτημάτων έχει η ομάδα ενόψει των αγώνων του EURO 2012.

Σε δηλώσεις του στο AFP, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας σε ερώτηση αν η ομάδα

μπορεί να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2004 απάντησε: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο και τέτοιες επαναλήψεις δεν γίνονται συχνά. Ακόμα και χώρες με μεγάλη παράδοση, έχουν αποτύχει να κατακτήσουν για δεύτερη φορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι εδώ η υποδομή καθώς και το πρωτάθλημα δεν είναι και τα καλύτερα. Όμως το ομαδικό πνεύμα που μας διακρίνει, καθώς και η πίστη στην ομάδα και στον εαυτό μας με την πεποίθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό υπερισχύει σε τυχόν μειονεκτήματα. Επίσης μοναδικό είναι το πάθος μας για κατόρθωμα φορώντας το εθνόσημο και για την εκπροσώπηση της χώρας μας, κάτι που μας κάνει να αποδίδουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".
Ο Καραγκούνης χαρακτήρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου την Ισπανία, την Γερμανία την Ιταλία και την Ολλανδία αλλά όπως είπε "η έκπληξη της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να διαγραφεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα