Κανονικά στην Α1 η Βασίλισσα!

13:05 22/9/2014 - Πηγή: AEK365

Στο πρωτάθλημα της Α1 θα αγωνιστεί κανονικά η Βασίλισσα του Ελληνικού μπάσκετ. Η ΕΕΑ έδωσε πανηγυρικά και σε χρόνο ρεκόρ το πιστοποιητικό συμμετοχής στην νέα καθαρή και με μηδενικά χρέη ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Αλέξης Αλεξίου και ο Γιώργος Κατσαδήμας κατέθεσαν στις 12 το μεσημέρι της εγγυητική επιστολή των 100.000 ευρώ που έλειπε από τον άρτιο φάκελο που είχε κατατεθεί

και όπως ήταν δεδομένο η ΕΕΑ άμεσα έδωσε το πιστοποιητικό συμμετοχής και καλωσόρισε και τυπικά την Βασίλισσα στη φυσική της θέση. Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει λοιπόν κανονικιά στην κλήρωση της Α1 σήμερα το απόγευμα στις 7.30.

Είναι σίγουρα μια μεγάλη δικαίωση όσων ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια πριν από δύο χρόνια μετά τον υποβιβασμό του 2011 από την Α1 με ιδιοκτησία Φιλίππου και μάνατζμεντ Καραμανλή και την αποτυχία επιστροφής το 2012 με μάνατζμεντ Νίκου Γεωργαντζόγλου. Οτι ακριβώς είχαν υποσχεθεί το καλοκαίρι του 2012 οι Αλεξίου και Κωστάτος, δύο άνοδοι και καθαρή ΚΑΕ, έγινε με την διαφορά πως ουσιαστικά από τον Ιανουάριο ο Κωτσάτος δεν υπήρχε ούτε στο μπάσκετ, ούτε στην Ερασιτεχνική. Σαφώς και του αξίζει το μερίδιο επιτυχίας για τον πρώτο ενάμιση χρόνο όμως σίγουρα ο μεγάλος δικαιωμένος αυτής της ιστορίας είναι ο Αλέξης Αλεξίου που την έφτασε τσο τέλος της. Τόσο σαν παράγοντας όσο και σαν νομικός ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει όλες τις μάχες και να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα. Χωρίς βοήθεια από Φιλίππου- Λαμπρόπουλο, που όμως συνέναισαν στο τέλος και υπέγραψαν τα απαραίτητα έγγραφα, κατάφερε να βάλει σε καθεστώς εκκαθάρισης την προηγούμενη ΚΑΕ, κατάφερε να ιδρύσει τη νέα ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΕ και τέλος να μαζέψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα αλλά και χρήματα, με την βοήθεια και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε η ομάδα να παρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα παρά την οπισθοχώρηση όλων των υποψήφιων επενδυτών, εξέλιξη που οδήγησε και στο ναυάγιο της περίπτωσης Γιαννάκη, χάρη στην μεθοδικότητα αλλά και την μαγκιά του Βαγγέλη Ζιάγκου και την βοήθεια πολύ στενών συνεργατών (Κατσαδήμας (κυρίως), Χήνας, Νικολάου κτλ) ο Αλεξίου κατάφερε να φτιάξει μια πλήρης και πολύ ανταγωνιστική ομάδα που την τετάρτη ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Κολοσσσό, την ομάδα που με την εντός έδρας ήττα της από τον Ηλυσιακό το 2011 έβαλε την ταφόπλακα στην ΑΕΚ. Στην προσπάθεια αυτής της χούφτας ανθρώπων υπήρξαν εχθροί από μέσα και από δίπλα που σήμερα πήραν την απάντηση τους τόσο με την αδειοδότηση όσο και με την έμπρακτη στήριξη του Μελισσανίδη και των στενών συνεργατών του στον Αλεξίου. Η ΑΕΚ επέστρεψε λοιπόν και πλέον ΚΑΘΗΚΟΝ όλων είναι να μην επιτραπεί ποτέ όχι απλά να ξαναφύγει η ομάδα από την Α1 αλλά και να παραμείνει ΚΑΘΑΡΗ και χωρίς χρέη όπως είναι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα